Groots met een Zachte G

Last update: 09-03-2020

Een kolkend voetbalstadion gevuld met de klanken van enkele van de grootste Nederlandstalige hits van de laatste jaren? Dat is Groots met een Zachte G in optima forma. Ieder jaar in juni treedt Guus Meeuwis weer op in het Philips Stadion te Eindhoven en hebben tienduizenden bezoekers de tijd van hun leven tijdens Groots met een Zachte G. Kom alles te weten over de concertreeks Groots met een Zachte G 2020 van Guus Meeuwis inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, programma en tijden, bereikbaarheid en hotelovernachtingen.

Guus Meeuwis in Philips Stadion: 12 - 14 juni 2020

De concerten die Guus Meeuwis geeft in het Philips Stadion worden georganiseerd onder de noemer "Groots met een Zachte G", een knipoog naar de Brabantse afkomst van de muzikant. Tijdens de concerten van Guus Meeuwis passeren alle tophits de revue en traditiegetrouw treden ieder jaar weer diverse gastacts op. Groots met een Zachte G is een echt muziekfeest waarbij de perfect ambiance heerst, menig bezoeker keert dan ook ieder jaar terug voor een van de concerten. Ieder concert wordt bijgewoond door circa 34.000 toeschouwers. De concerten Groots met een Zachte G vinden plaats op 12, 13 en 14 juni 2020. Mogelijk volgen nog extra concerten. Op woensdag 10 juni is de kindereditie.

Tickets en kaarten

De concerten van Guus Meeuwis zijn per avond te bezoeken door tienduizenden belangstellenden. Voor het concert zijn toegangstickets nodig welke te koop zijn via Ticketmaster. De kosten liggen tussen € 39,50 en € 67,50 per ticket en zijn afhankelijk van de plek in het stadion waar je wilt zitten of staan. Er geldt geen minimumleeftijd tijdens Groots met een Zachte G, maar kinderen onder de 16 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene zijn. Het is mogelijk om kaarten te winnen via Radio 538 tijdens het programma Evers Staat Op.

Tijden

De concerten in 2020 beginnen en eindigen op de volgende tijdstippen

  • Woensdag 10 juni: 16:00 - 17:30 uur (kindereditie)
  • Vrijdag 12 juni: 19.45 - 23.00 uur
  • Zaterdag 13 juni: 19.45 - 23.00 uur
  • Zondag 14 juni: 17.45 - 23.00 uur + EK wedstrijd Nederland

Plein van de Hemelse Voorpret

Je hoeft je geen moment te vervelen, een concertbezoek aan Guus Meeuwis is een echt dagje uit. Vooraf kunnen bezoekers alvast in de sfeer komen op het "Plein van de Hemelse Voorpret" aan de stadskant van het Philips Stadion. Zelfs mensen zonder kaartje zijn welkom op het Plein van de Hemelse Voorpret. De toegang tot dit plein is geheel gratis.

Locatie en adres

Het Philips Stadion waar de Groots met een Zachte G concerten worden gegeven is in het centrum van Eindhoven gelegen (route berekenen). Vanwege de ligging in het stadscentrum van één van de grootste steden van Nederland is het een absolute aanrader om met de trein het concert te bezoeken. Op circa tien minuten lopen zijn de treinstations Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan gelegen. Autoreizigers hebben de keuze uit diverse parkeergarages in het centrum van de stad, waarvan vooral P1-parking Mathildelaan gunstig is gelegen. Houd voor- en achteraf de optredens van Guus Meeuwis rekening met enorme verkeersdrukte op de invals- en uitvalswegen van Eindhoven. Eventueel kan er worden gekozen voor een hotelovernachting na het bezoek aan het concert: