Home » H&M Sale

H&M Sale 2017: start uitverkoop

Nummer één modewinkel van Nederland is waarschijnlijk H&M. Het Zweedse modeconcern is dan ook absoluut niet weg te denken uit de Nederlandse straten en winkelgebieden. Vooral tijdens de sale of uitverkoop is H&M extra populair en drukbezocht. Tijdens de sale krijg je namelijk tientallen procenten korting op de kleding en mode die je wilt kopen. H&M houdt meerdere malen per jaar uitverkoop, bijvoorbeeld de zomersale en wintersale. Maar er zijn meer saleperiodes bij H&M, doen ze bijvoorbeeld mee aan Black Friday en Cyber Monday? Als je benieuwd bent op welke datum de sale bij H&M in 2017 van start gaat moet je zeker verder lezen. 

Uitverkoop bij H&M

Tijdens de uitverkoopperiodes van H&M lopen de kortingen steeds verder op. In het begin van de sale is de korting vaak nog beperkt, maar naarmate de weken verstrijken stijgen de kortingen. Hoe langer het duurt om een artikelen dat in de sale is te verkopen, hoe verder de prijzen dalen. Sommige H&M artikelen worden op het laatst zelfs tegen bodemprijzen (-70%) verkocht. H&M houdt niet alleen uitverkoop in de winkels, ook online kan je prima terecht voor lage sale prijzen.

H&M zomersale 2017

Tijdens de H&M zomersale koop je uiteraard zomerkleding en zomermode als jurkjes, rokjes, shirtjes, enzovoorts. De zomersale bij H&M start jaarlijks half juni en dankzij deze datum kan je dus nog ruim voor de zomervakantie ervoor zorgen dat je garderobe weer is aangevuld. De afgelopen jaren startte de H&M zomersale telkens op een donderdag in het eerste deel van juni. Voorgaande jaren bieden natuurlijk geen garanties voor nieuwe uitverkoopperiodes, maar naar schatting zal de zomersale bij H&M van start gaan op donderdag 8 of donderdag 15 juni 2017.

cf8e2d8547d1486d887a94b0fbadfe86.jpg

H&M wintersale 2017 / 2018

En dan is er nog de H&M wintersale wanneer je de kans hebt om volop voordelige winterkleding en wintermode te kopen. Wat betreft de wintersale is duidelijk dat deze de afgelopen jaren telkens op een woensdag of donderdag in december. In 2017 start de H&M wintersale op woensdag 20 of donderdag 21 december 2017. De wintersale loopt vervolgens door tot in 2018 en zal in de maand januari op zijn hoogtepunt zijn.

Solden België

Voor Vlaamse of Waalse shoppers bij H&M geldt dat de datums van de uitverkoop (solden of koopjes geheten) telkens vaststaan. De zomersolden start op 1 juli en eindigt op 31 juli, terwijl de wintersolden loopt van de start op 3 januari tot en met 31 januari. De datums van de solden zijn voor alle winkels gelijk.

Overige sale periodes

Is er nog meer te melden over uitverkoop bij H&M? Met de zomersale en wintersale hebben we de twee grootste periodes wel benoemd. Mogelijk zal er de komende jaren ook bij H&M de intrede van Black Friday en Cyber Monday worden gedaan. Black Friday vindt plaats op vrijdag 24 november 2017, de maandag erna is het Cyber Monday (maandag 27 november 2017). Black Friday is de uitverkoop in winkels en Cyber Monday voor de webshop. In de Verenigde Staten worden deze uitverkoopperiodes al groots gevierd, in Nederland winnen ze flink terrein de laatste jaren.