Kalender » Hannover Messe

Hannover Messe 2017: tickets en openingstijden

5967476b1c014839a392a51cbbef9fad.png

Hannover Messe is een beurs in Duitsland die tot de allergrootste beurzen voor de industrie behoort. Met meer dan 200.000 bezoekers en 6.000 exposanten is Hannover Messe een enorm grote beurs. Bezoekers vinden er dus alles op het gebied van industrie en techniek. Of je nu werkzaam bent in de bouw, in de transportsector of als agrariër; Hannover Messe biedt een uitermate interessant programma. Kom alles te weten over de Hannover Messe 2017, bijvoorbeeld op welke adres en locatie het georganiseerd wordt, wat de openingstijden zijn, wat de tickets kosten, of er kortingskaarten zijn, het programma en de bereikbaarheid. 

Hannover Messe 2017

Hannover Messe is een enorme industriële beurs met een uitermate divers programma. Je vindt er bijvoorbeeld exposanten op het gebied van vervoer en transport, bouwen, computers, automatisering, lichte constructies, energiebesparing, onderhoud, enzovoorts. Het complete industriële spectrum komt voorbij en exposanten zullen zich van hun beste kant laten zien. Hannover Messe is een beurs met wereldwijde allure, ook gezien het feit dat de bezoekers uit de hele wereld afkomstig zijn. Ook veel Nederlanders reizen ieder jaar naar Hannover om daar de laatste trends en nieuwtjes met eigen ogen te zien. Tevens zijn er ieder jaar weer verschillende wereldleiders aanwezig, wat het belang van de industriële ontwikkelingen nog maar eens onderstreept. De eerstvolgende editie van de Hannover Messe vindt plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 april 2017. 

Openingstijden

Hannover Messe is een vijfdaags evenement en heeft de volgende uniforme openingstijden:

  • Maandag 24 april: 9.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag 25 april: 9.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 26 april: 9.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 27 april: 9.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 28 april: 9.00 – 18.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Tickets kunnen aan de deur worden gekocht of vooraf online. Er kan gekozen worden voor een dagticket en een meerdaags ticket dat je iedere dag kunt gebruiken. Aan de deur kost een dagticket € 39,- en een meerdaags ticket € 84,- per persoon. Je betaalt een kortingstarief wanneer je vooraf online kaarten koopt. Een dagticket kost via de website van Hannover Messe maar € 31,- en een meerdaags ticket € 70,- per persoon. Kinderen tot en met zes jaar mogen gratis mee naar binnen. Als geregistreerd volger van de beurs via bijvoorbeeld de nieuwsbrief geeft ook vaak recht op gratis reguliere tickets die cadeau worden gedaan.

Bezoeken Hannover Messe

Hannover Messe vindt plaats in de Messegelände Hannover, waarvan het adres Hermesallee, 30521 Hannover (Duitsland) is. De stad Hannover is ook vanuit Nederland prima bereikbaar. Komende van de snelweg kan je de borden ‘Messe’ volgen. Parkeren kan bij de locatie en kost € 10,- per voertuig. Ook met het openbaar vervoer is Hannover Messe goed bereikbaar. Zo is er treinstation Hannover Centraal, maar nog gunstiger gelegen is Hannover Messe/Laatzen Station at op maar 400 meter lopen van de evenementenhal is gelegen. 

Hotels

Veel bezoekers uit Nederland kiezen voor een hotelovernachting, bijvoorbeeld omdat ze de Hannover Messe meerdere dagen willen bezoeken of omdat het 's avonds te laat is om nog naar huis te rijden. Hannover is een stad met diverse goede hotels. Een overzicht van alle hotelkamers die nog geboekt kunnen worden: