Hard Bass

Last update: 07-02-2020

In 2019 was de laatste Hard Bass, er is nog niets bekend over een eventuele vervanger van het feest.

Hard Bass is een dance event dat jaarlijks wordt georganiseerd in de Gelredome in Arnhem. Tijdens Hard Bass, de naam zegt het al, is het voornamelijk hardstyle waarom het draait. Gedurende negen uur kan je helemaal opgaan in de hardere beats en genieten van de geweldige sfeer in het stadion. Diverse bekende DJ’s en acts zullen de show verzorgen en Hard Bass weer onvergetelijk maken. Kom meer te weten over Hard Bass 2019 waaronder informatie over de tijden van het festival, tickets en kaartverkoop, timetable en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Hard Bass 2019 - hardstyle festival

Een van de vetste hardstyle feesten van Nederland vindt ieder jaar plaats in de Gelredome. Waar we het over hebben? Hard Bass natuurlijk. Ook in 2019 staat Hard Bass weer op de agenda van veel liefhebbers van de wat hardere soorten dancemuziek. Het concept van Hard Bass is gecreëerd door B2S. De DJ’s zijn namelijk onderverdeeld in vier teams welke na elkaar de show verzorgen. Ieder team bestaat ook weer uit vier DJ’s. Hard Bass vindt plaats op zaterdag 9 februari 2019.

Tickets en kaartverkoop

Om Hard Bass te bezoeken moet je minstens 18 jaar oud zijn en het is verplicht een identificatiebewijs mee te nemen. Er zijn twee soorten tickets te koop, namelijk de reguliere en VIP tickets. Een regulier ticket kost € 69,- per persoon terwijl een Premium ticket € 119,- per persoon kost.

Festivaltijden

Het officiële programma van Hard Bass begint om 22.00 uur. Het feest gaat de hele nacht door en eindigt pas om 7.00 uur in de ochtend. Ieder jaar staan op Hard Bass weer diverse van de grotere namen uit het genre. In totaal zullen zestien DJ’s verdeeld over vier teams (blauw, rood, groen en geel) de avond vullen met harde beats. Dit alles onder de leiding van een host. De line-up en timetable zijn te raadplegen op de website van het festival.

Bezoeken Hard Bass

Hard Bass vindt plaats in de Gelredome, het adres van dit multifunctionele stadion is Batavierenweg 34 te Arnhem. Bij het stadion zijn parkeerterreinen waar betaald geparkeerd kan worden. Een parkeerticket kost op de dag zelf € 13,-. Reizigers met de trein kunnen naar Arnhem Centraal reizen en van daaruit speciale pendelbussen nemen naar Hard Bass. De pendelbussen rijden tussen 19.00 en 6.00 uur en een pendelbusticket kost € 5,- voor een retour.

Hotelovernachting

Na een lange nacht feesten op Hard Bass is het voor veel mensen geen optie meer om naar huis te rijden. In de omgeving zijn er volop hotelkamers te boeken waar je heerlijk kunt slapen. Kies voor een hotelkamer met verlate uitchecktijden om zo lang mogelijk van je nachtrust te genieten. Ga naar het overzicht met beschikbare hotelkamers inclusief de prijs per nacht: