Healthy Fest

Last update: 10-12-2019

Het meest sportieve festival van Nederland is Healthy Fest. Een heel weekend lang draait het tijdens Healthy Fest om sport, ontspanning en gezelligheid. Je leest het goed, ook ontspanning is erg belangrijk. Het festival vindt dan ook plaats op Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, een toplocatie om ook lekker tot rust te komen. Healthy Fest heeft een programma boordevol leuke activiteiten en vormt een boost voor je geest, lichaam en sociale welzijn. Kom meer te weten over Healthy Fest 2020 waaronder programma en activiteiten, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Healthy Fest 2020

Nederland heeft een boordevolle festivalagenda, maar een van de meest bijzondere festivals is zeker weten Healthy Fest. Het programma en de locatie zijn namelijk uniek en geheel van deze tijd. Als bezoeker van Healthy Fest draait het namelijk niet alleen om de gezelligheid en muziek, maar vooral om sport en lichaam. Ook gezond eten is een belangrijk onderdeel van het evenement, want alles begint natuurlijk met een goede gezondheid. Om ook de gezellige kant van het festival te onderstrepen zijn er op Healthy Fest ook muzikale optredens, kan je lekker dansen, genieten van de faciliteiten van het prachtige park, enzovoorts. Als bezoeker verblijf je het hele weekend in een heerlijke cottage van Center Parcs. Healthy Fest vindt plaats in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2020.

Programma en Activiteiten

Het programma van Healthy Fest is met recht zeer uitgebreid te noemen. Gedurende drie dagen geniet je van work-outs, ga je uitdagingen aan, train je met health coaches en professional trainers, volg je workshops en lezingen, volg je yogasessies, enzovoorts. Niets moet en alles mag, alle onderdelen zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Je kunt jezelf vooraf inschrijven voor de verschillende programma onderdelen waarbij je dus zelf je hele weekend samenstelt. Als bezoeker ontvang je enkele weken voor Healthy Fest een e-mail met daarin informatie over het inschrijven voor de verschillende programma onderdelen.

Overnachten Center Parcs de Eemhof

Je verblijft in een van de cottages op Center Parcs de Eemhof. Inchecken is mogelijk in mei. Op maandagochtend moet je zijn uitgecheckt voor 10.00 uur ’s morgens. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld pas op zaterdag in te checken of bijvoorbeeld op zondagavond het park alweer te verlaten.

Tickets en kaartverkoop

Healthy Fest is niet voor één dag te bezoeken, er zijn alleen maar weekendtickets inclusief overnachting. Toegang tot Healthy Fest heb je al voor € 249,- per persoon (tijdens de Early Bird ticketverkoop), waarbij dus drie overnachtingen en de programmering van het festival zijn inbegrepen. Enkele activiteiten kosten extra geld, evenals consumpties die niet bij de prijs zijn inbegrepen. Het is overigens gewoon toegestaan om zelf eten mee te nemen voor in de cottage. Het is mogelijk om je cottage te upgraden naar een luxer exemplaar. Afhankelijk van het moment van boeken krijgen vroege boekers ook nog korting.

Bezoeken Healthy Fest

Healthy Fest vindt plaats in Center Parcs de Eemhof, gelegen aan het adres Slingerweg 1 te Zeewolde. Parkeren is mogelijk op de algemene parking aan het begin van het park, het park zelf is namelijk autovrij. Het is wel toegestaan om tijdelijk het park met de auto te betreden voor het uit- en inladen van bagage. Met het openbaar vervoer geraak je bij Center Parcs de Eemhof vanaf de treinstations Almere Centrum en Amersfoort Vathorst door met de bus te gaan.