Heel Holland Bakt

Last update: 09-10-2019

Het televisieprogramma Heel Holland Bakt gaat over de zoektocht naar de thuisbakker met het meeste talent. Diverse getalenteerde thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan met als doel de eindwinst van het programma. Ook in 2019 komt er weer een seizoen van Heel Holland Bakt op televisie, de uitzendingen zullen worden samengesteld door Omroep MAX. Kom meer te weten over Heel Holland Bakt 2019, waaronder de uitzendingen en uitzendtijden, de datum dat het programma  weer van start gaat, deelname en inschrijven, juryleden en presentatie.

Heel Holland Bakt - algemeen

Het televisieprogramma Heel Holland Bakt weet ieder seizoen weer miljoenen mensen aan de buis gekluisterd te houden. Het is een combinatie van ontspannen televisie, verbluffend goede amateurbakkers en toch de strijd om de eindwinst die Heel Holland Bakt tot zo’n goed programma maken. De deelnemers nemen het tegen elkaar op waarbij een professionele jury het beste uit ze naar boven laat komen. Iedere aflevering wordt gewijd aan een thema waarbij drie opdrachten moeten worden uitgevoerd. De amateurbakkers moeten een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk tot een goed einde brengen. Heel Holland Bakt is gemaakt in navolging van het Engelse programma The Great British Bake Off.

Uitzendingen 2019

Zoals we gewoon zijn wordt Heel Holland Bakt ook in 2019 weer uitgezonden door Omroep MAX op NPO1. De eerste uitzending van het nieuwe seizoen is op zondag 15 december 2019. Iedere week volgt een nieuwe uitzending om 20.25 uur. Op zaterdagochtend volgt een herhaling van de zondag ervoor. Zondag 9 februari 2020 zal de laatste uitzending zijn van Heel Holland Bakt, dit seizoen zal dus bestaan uit 9 afleveringen.

Presentatie en juryleden

De twee juryleden zijn waarschijnlijk weer Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. De presentatie zal worden verzorgd door André van Duin. André van Duin zal ook de presentatie van het programma Smaakt naar Meer op zich nemen.

Aanmelden

Ben je zelf een goede amateurbakker of weet je iemand die altijd de mooiste en heerlijkste lekkernijen weet samen te stellen? Misschien is meedoen aan Heel Holland Bakt dan een goed idee. Iedereen kan zich aanmelden voor Heel Holland Bakt via de website van het programma.