Hemels Leeuwarden

Last update: 15-11-2019

Danceliefhebbers uit het noorden van het land opgelet, op donderdag 21 mei 2020 is het weer tijd voor Hemels Leeuwarden. Diverse top dj’s zullen weer achter de draaitafel staan tijdens het dancefestival Hemels Leeuwarden op de Oldehoofsterkerkhof en met opzwepende beats het publiek in extase brengen. Onderstaand volgt alles over Hemels Leeuwarden 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden, locatie en bereikbaarheid, programma en line-up.

Hemels Leeuwarden 2020

De plek waar Hemels Leeuwarden plaatsvindt is op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, een plein in het centrum van de stad. Hemels Leeuwarden weet ieder jaar weer diverse top dj’s te strikken voor het evenement. Het zijn dan ook vooral danceliefhebbers die dit evenement bezoeken, ieder jaar weer trekt Hemels Leeuwarden  vele duizenden bezoekers. De volgende versie van Hemels Leeuwarden staat op de agenda op donderdag 21 mei 2020.

Programma en line-up

Hemels Leeuwarden vangt om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De line-up bestaat uit verschillende bekende dj’s die hun kunsten zullen vertonen aan het publiek. De line-up is te vinden op de website van Hemels Leeuwarden.

Tickets en kaartverkoop

Wat opvalt aan Hemels Leeuwarden is de lage ticketprijzen. Zo kost een regulier ticket dat online is gekocht slechts € 16,25 per persoon exclusief servicekosten. Voor de zeer vroege boekers geldt dat ze extra korting krijgen. Ook op de dag zelf, mits het evenement niet is uitverkocht, kan je nog kaarten kopen voor Hemels Leeuwarden. 

Bezoeken Hemels Leeuwarden

De locatie waar het dancefestival plaatsvindt is het centraal gelegen Oldehoofsterkerkhof. Dit plein ligt in het hart van de stad bij onder andere het Stadskantoor en de Scheve Toren. Dankzij de centrale ligging is Hemels Leeuwarden vooral goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Het treinstation van Leeuwarden ligt op circa 15 minuten lopen. Bezoekers die met de auto komen kunnen de auto betaald parkeren in een van de parkeergarages in de binnenstad. Tenslotte kan er overnacht worden in een hotel in Leeuwarden: