Het Juweel Rotterdam

Last update: 18-05-2019

Opvallende sieraden, zeldzame horloges en schitterende juwelen, “Het Juweel Rotterdam” heeft het allemaal! Tijdens deze succesvolle juwelenbeurs presenteren namelijk ruim 30 internationale juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten hun unieke collecties in het Wereldmuseum Rotterdam. De goud- en edelsmeden ontwerpen hun juwelen zelf en voeren het in eigen beheer uit. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren de juwelenbeurs. De sfeervolle Balzaal aan de Willemskade wordt vlak voor de feestmaand, van 22 t/m 24 november, omgetoverd tot een paradijs voor juwelenliefhebbers. Dit maakt “Het Juweel” de ideale gelegenheid om een bijzonder geschenk voor de feestdagen aan te schaffen.

Volg Het Juweel op Facebook en Instagram!

Op de Facebook en Instagrampagina van Het Juweel Rotterdam kunt u ontdekken welke juweliers, goud- en edelsmeden deelnemen aan dit stijlvolle evenement. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals vrijkaarten voor Het Juweel. Daarnaast worden er regelmatig updates geplaatst zodat u op de hoogte blijft van al het nieuws rondom Het Juweel. Zo kunt u zich goed voorbereiden op uw bezoek aan de beurs, waar u de prachtige juwelen straks in het echt kunt bewonderen én kunt aanschaffen! Volg Het Juweel Rotterdam op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

Bestel tickets met korting online

Plan uw bezoek en zet Het Juweel Rotterdam alvast in uw agenda! De combinatie van authentieke en unieke juwelen en horloges maakt een bezoek aan Het Juweel Rotterdam meer dan waard. U kunt uw online entreekaarten met korting aanschaffen om dit exclusieve evenement te bezoeken.

Entree: € 12,50 p.p. met digitale kortingsbon of de online voorverkoop.€ 15,-- p.p. tijdens de beursdagen. €  3,-- p.p. voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Openingstijden

  • Vrijdag 22 november 2019 van 11 tot 18 uur
  • Zaterdag 23 november 2019 van 11 tot 18 uur
  • Zondag 24 november 2019 van 11 tot 18 uur

Locatie en bereikbaarheid

Wereldmuseum Rotterdam
Willemskade 22, 3016 DM Rotterdam

Auto: U volgt de richting 'centrum'. Bij het binnenrijden van het centrum van Rotterdam volgt u de P-route, bestemmingsgebied Erasmusbrug. Aangekomen in het bestemmingsgebied kunt u parkeren in de parkeergarage Erasmusbrug. Vanaf daar loopt u richting de Maas. Het Wereldmuseum ligt aan de Maas, op de hoek van Veerkade en de Willemskade.

Parkeren: Zie beschrijving hierboven. Rondom het museum kunt u betaald parkeren. De parkeerplaatsen zijn echter beperkt. Vanaf 18.00 uur kunt u gratis parkeren aan de Parklaan en omliggende straten.

Openbaar vervoer: Vanaf Rotterdam Centraal Station kunt u tramlijn 7 nemen richting Willemsplein. U stapt bij de eindhalte uit en loopt vervolgens terug langs de Maas. Het Wereldmuseum is gevestigd op de hoek van de Willemskade en de Veerkade. Het museum is eveneens bereikbaar met tram 8 en 20. U kunt uitstappen bij halte Vasteland. Neemt u tram 23, 25 of de metro, dan kunt u uitstappen bij Leuvehaven