Home » Holland’s Got Talent

Holland’s Got Talent

Last update: 15-10-2018

Er is nog geen informatie bekend over de datums en kaartverkoop van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent.

De talentenjacht Holland’s Got Talent zoekt naar Nederlands talent. Het maakt niet uit wat je goed kunt of hoe oud je bent, als je maar ergens een buitengewoon talent voor hebt. Zingen, dansen, goochelen, balkunsten, noem het maar op. Kom alles te weten over het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent dat in het voorjaar van 2019 van start gaat zoals de uitzendtijden, de audities, en de juryleden.

Holland’s Got Talent

Al vele jaren wordt er in Holland’s Got Talent gezocht naar talenten in allerlei verschillende disciplines. In tegenstelling tot formats als The Voice hoef je dus niet goed te kunnen zingen. Misschien ben jij wel een zeer getalenteerd goochelaar of kan je perfect dansen. Ook dan is Holland’s Got Talent misschien wel op zoek naar jou. In het programma is het de kunst om de juryleden te overtuigen van je talent. De grootste talenten en acts komen vervolgens terecht in de liveshows en vervolgens finale.

Uitzendingen 

Over de uitzendingen van 2019 is nog niks bekend.

Holland’s Got Talent is een populair programma en trekt wekelijks een miljoenpubliek voor de televisie. Holland’s Got Talent gaat van start op vrijdag 28 april 2017 wanneer de eerste uitzending op RTL4 wordt uitgezonden. De uitzendingen komen wekelijks op televisie (RTL4) op vrijdagavond om 20.30 uur. De finale vindt plaats op vrijdag 23 juni 2017.

Juryleden en presentatie

De jury van Holland’s Got Talent bestaat uit Chantal Janzen, Dan Karaty, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw. Humberto Tan zal het programma gaan presenteren.

Deelname en inschrijven

Ben je ergens zeer getalenteerd in of ken je iemand met buitengewoon veel talent? Je kunt jezelf opgeven via de website van RTL voor de nieuwe reeksen van Holland’s Got Talent waarna je mag meedoen aan de audities. Misschien geraak je wel tot de liveshows. De audities vinden plaats voordat de televisie uitzendingen beginnen dus tijdig inschrijven is verstandig.

Tickets en kaartverkoop

Lijkt het je bijzonder om eens de opnames bij te wonen van Holland’s Got Talent? Het is mogelijk om kaarten te kopen voor de shows. Houd de website van RTL en diverse wederverkopers goed in de gaten want zodra de tickets beschikbaar komen zijn ze vaak snel uitverkocht. Inmiddels is de kaartverkoop van start gegaan.