Horecava Vakbeurs

Last update: 15-11-2019

De Nederlandse horeca heeft één evenement ieder jaar met rood omcirkeld in de agenda staan, namelijk de horecabeurs Horecava. Het is de grootste vakbeurs van de horecabranche. Deze beurs richt zich dan ook vooral op horecaondernemers en -werknemers en vindt ieder jaar plaats in de RAI in Amsterdam. Een bezoek aan Horecava geeft iedere keer weer veel inspiratie en helpt je bij het laten floreren van je horecazaak. De volgende editie van Horecava is van 13 tot en met 16 januari 2020. Kom meer te weten over Horecava waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, openingstijden, bereikbaarheid en exposanten.

Horecava 2020

Horecava is een afkorting van Horeca Vakbeurs en is zoals de naam al aangeeft voor horeca ondernemers, horeca werknemers en horeca professionals. Om Horecava te kunnen bezoeken moet je zelfs werkzaam zijn in de horeca, het is dus niet zomaar een beurs. Als bezoeker ben je in goed gezelschap aangezien er ieder jaar weer meer dan vijftigduizend mensen de beurs bezoeken. Tijdens Horecava is het mogelijk om zaken te doen of te netwerken met exposanten of andere bezoekers. Ook wanneer je inspiratie wilt opdoen op het gebied van dranken, inventaris, inrichting, service of één van de andere segmenten is de beurs een perfecte gelegenheid. Tijdens Horecava is het tevens mogelijk om deel te nemen aan seminars en workshops. De volgende editie van de Horecava vindt plaats van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2020.

Exposanten

Behalve de vele bezoekers zijn er ook er honderden interessante exposanten present. De meeste exposanten richten zich op een bepaald onderdeel van het horecaspectrum. Denk bijvoorbeeld op hotels, fastservice als snackbars of lunchrooms, uitgaanshoreca zoals discotheken en bars, enzovoorts. Tevens zijn er verschillende exposanten aanwezig die richten op duurzame en ambachtelijke producten of op innovatie. Behalve exposanten kan je ook deelnemen aan bijvoorbeeld lezingen of praktijkcases.

Kaarten

Je kunt Horecava bezoeken wanneer je werkzaam bent in de horeca. Om dit te bewijzen zal je bij de ticketregistratie het nummer van de Kamer van Koophandel nodig hebben. Tickets kunnen besteld worden via de website van Horecava. De tickets kosten € 55,- per persoon en alleen personen van 18 jaar of ouder mogen Horecava bezoeken. Ook minderjarigen onder begeleiding van een volwassenen krijgen geen toegang tot Horecava. 

Korting

Wie vroegtijdig kaarten koopt krijgt een korting en betaalt maar € 25,- per ticket. Het gereduceerde tarief geldt voor tickets die gekocht worden voor 31 december 2018.

Gratis entree

Wanneer je over een uitnodigingskaart beschikt kan je jezelf gratis registreren als bezoeker. De (digitale) registratiecode die je hebt ontvangen heb je nodig om je gratis te registreren, zonder code is gratis registratie niet mogelijk.

Openingstijden

De vierdaagse horecabeurs heeft iedere dag gelijke openingstijden. De openingstijden van Horecava 2020 zijn als volgt:

  • Maandag 13 januari: 10.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 14 januari: 10.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 15 januari: 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 16 januari: 10.00 - 18.00 uur

Bezoeken Horecava

De Horecava vindt plaats in de Amsterdam RAI (Europaplein 22). Parkeren is mogelijk in een van de parkeergarages bij de RAI tegen betaling, parkeren kost €4 per uur tot een maximum van €25 per dag. Treinreizigers stappen uit bij treinstation Amsterdam RAI. Als je Horecava meerdere dagen wilt bezoeken of wanneer je nog wat langer van de stad Amsterdam wilt genieten is het uiteraard ook mogelijk een hotelkamer te boeken in de stad: