Home » Horse Event Vijfhuizen

Horse Event Vijfhuizen

Last update: 14-06-2019

Een van de grootste paardensportevenementen van het jaar vindt plaats in het Noord-Hollandse Vijfhuizen. In de bekende Haarlemmermeer expo staat namelijk het Horse Event op het programma. Behalve paarden is het juist een evenement met een sterke focus op hippische ondernemers en dus een soort vakbeurs. Het is deze diversiteit die er voor zorgt dat het onmisbaar evenement is voor zowel paardenliefhebbers als professionals uit de hippische wereld. Kom meer te weten over Horse Event 2019 zoals informatie over programma en openingstijden, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Horse Event 2019

Het paardensportevenement wordt ieder jaar bezocht door bijna 50.000 bezoekers. Het Horse Event staat in het teken van honderden shows, demonstraties en competities. In totaal zijn er maar liefst 12 pistes, waardoor je kunt genieten van al het fraais uit de paardensport. Wat het hippische event onderscheidend maakt ten opzichte van andere evenementen is dat het een educatieve en veelzijdige inslag heeft. Zo zijn er tal van adviseurs aanwezig, ligt de nadruk deels op de hippische ondernemer, zijn er workshops en congressen. Het Horse Event vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september 2019.

Openingstijden

Gedurende de drie dagen van het evenement in 2019 zijn de openingstijden als onderstaand:

  • Vrijdag 13 september: 9.30 – 20.00 uur
  • Zaterdag 14 september: 9.30 – 20.00 uur
  • Zondag 15 september: 9.30 – 18.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Horse Event Vijfhuizen zijn te koop via de website van het paardensportevenement en aan de dagkassa. Een regulier ticket kost € 30,50 per persoon terwijl kinderen tussen de 6 en 12 jaar € 27,50 betalen. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis mee naar binnen. Om alle drie de dagen het evenement te bezoeken is er een passe-partout te koop. Deze kost € 56,05 voor volwassenen en € 50 voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Vroege kopers van toegangstickets ontvangen nog een extra korting. Deze ticketinformatie is van toepassing op de voorverkoop.

Bezoeken Horse Event Vijfhuizen

De locatie waar het evenement zich afspeelt is de Haarlemmermeer expo. Het complex is gelegen aan Statement 1,Vijfhuizen. Met de auto is de expo prima bereikbaar, via de N205 kom je gemakkelijk bij het terrein. Ook is er genoeg parkeerplek voor ruim 2000 auto's. Ook is het evenement met het OV te bezoeken, je moet dan met de trein naar station Schiphol, Haarlem of Hoofddorp. Vanuit deze stations kan je met de bus verder reizen.