Horticontact Glastuinbouw

Last update: 19-08-2019

Horticontact is de naam van de vakbeurs voor de Glastuinbouw. Voorheen stond het beursevenement bekend onder de naam Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem, maar de naam is veranderd in Horticontact. De beurs is ideaal voor telers, kwekers, toeleveranciers en anderen werkzaam in de (glas)tuinbouw. Ieder jaar wordt de beurs bezocht door bijna 20.000 vakmensen en er zijn ongeveer 500 exposanten aanwezig. Kom alles te weten over Horticontact 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, vakgebieden en exposanten, openingstijden, bereikbaarheid en hotels.

Horticontact 2020

Vele duizenden vakmensen uit de glastuinbouw weten ieder jaar de weg te vinden naar Horticontact in Gorinchem. Het is zelfs de nummer één vakbeurs voor kwekers, telers en leveranciers uit deze sector. Dankzij ongeveer 500 exposanten ben je in een dag weer helemaal bij qua nieuwe technologieën, trends en ontwikkelingen. Zoals het een vakbeurs betaamt is Horticontact natuurlijk ook ideaal voor te netwerken en het onderhouden van of opdoen van nieuwe relaties. Dit alles in een motiverende setting waarbij ook een hapje en drankje mogelijk zijn. De volgende editie van Horticontact staat gepland van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 februari 2020.

Exposanten

Nederland loopt voorop in innovatie en dit wordt zeker onderstreept tijdens het beursevent. Maar ook bedrijven uit het buitenland zullen aanwezig zijn. In totaal zijn er dus circa vijfhonderd exposanten aanwezig. Dit zijn bedrijven en instellingen welke zich onder andere bezig houden met kasinrichting en kasklimaat, veredeling van de gewassen, potgrond en meststoffen, benodigdheden zoals potten en etiketten, gewasbescherming, energie en duurzaamheid, logistiek en afzet, technologische ontwikkelingen, enzovoorts.

Tickets en registratie

Een ticket voor Horticontact kost € 20,- per persoon en is onder andere aan te vragen via de website van het beursevenement. Voor bedrijfsgerelateerde bezoeken zijn er fiscale mogelijkheden wat betreft de aftrek van de kosten voor het bezoek aan Horticontact via de jaaraangifte.

Openingstijden

Horticontact duurt drie dagen en heeft in 2020 dagelijks dezelfde openingstijden:

  • Dinsdag 18 februari: 13.00 – 21.00 uur
  • Woensdag 19 februari: 13.00 – 21.00 uur
  • Donderdag 20 februari: 13.00 – 21.00 uur

Bezoeken Horticontact

Horticontact vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem welke is gelegen aan de Franklinweg 2. De beurshal ligt direct naast de autosnelweg A15 (afslag 28) en beschikt over een groot parkeerterrein voor 4.000 auto’s. Wie met de trein komt kan via treinstation Gorinchem doorreizen per bus naar de Evenementenhal. Als je meerdere dagen de beurs wilt bezoeken is het een oplossing om een hotelkamer te boeken in de omgeving. Onderstaand vind je het overzicht met alle beschikbare hotelkamers (inclusief vermelding van de prijs per kamer):