I Love Beauty

Last update: 10-12-2019

Er is nog niets bekend over I Love Beauty 2020.

Het beauty evenement van Nederland is de beurs I Love Beauty die plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen genieten van vele stands met prachtige beauty producten zoals cosmetica, kleding, sieraden, verzorgingsproducten, enzovoorts. Om I Love Beauty te kunnen bezoeken kan je tickets kopen welke absoluut niet duur zijn. Lijkt het je leuk om dit beauty en lifestyle evenement bij te wonen? Onderstaand volgt informatie over I Love Beauty 2019 inclusief de openingstijden, bereikbaarheid, programma en kaartverkoop.

I Love Beauty 2018

Tijdens I Love Beauty staat alles op het gebied van schoonheid en beauty prominent op de agenda. Je kunt er shoppen, standjes afstruinen, adviezen op het gebied van beauty krijgen, je nagels laten verzorgen, shows en demonstraties bezoeken of workshops op het gebied van lifestyle en beauty volgen. I Love Beauty is een perfect dagje weg om samen met zus, moeder of vriendin samen te beleven. I Love Beauty is, zoals de naam al aangeeft, het evenement voor iedereen die gek is van beauty en schoonheid. I Love Beauty vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018.

Kaartverkoop

Er is nog geen informatie bekend over de kaartverkoop.

Openingstijden

De openingstijden van I Love Beauty zijn in 2018 als onderstaand:

  • Zaterdag 14 april: 11.00 - 18.00 uur
  • Zondag 15 april: 11.00 - 18.00 uur

Bezoeken I Love Beauty

Het evenement I Love Beauty vindt zoals eerder aangegeven plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit immense complex is met de trein goed bereikbaar, je loopt eenvoudigweg Utrecht Centraal uit en staat direct voor de ingang. Misschien ga je wel liever met de auto naar I Love Beauty. Dan kan je parkeren op het parkeerterrein bij het complex, de kosten bedragen 4 euro per uur. Je hoeft niet bang te zijn de hoofdprijs te betalen na een lange dag shoppen, de maximale dagprijs voor parkeren is namelijk zestien euro per auto. 

Hotelkamers

Voor exposanten of bezoekers die I Love Beauty twee dagen bezoeken is het een optie een hotelkamer te boeken in de omgeving van de Jaarbeurs. Ook wanneer je nog wat langer wilt verblijven in de gezellige stad Utrecht is een hotelkamer boeken een mogelijkheid: