Home » I Love Beauty

I Love Beauty: 18 – 19 maart 2017

2a58198cd0ac48efa6f71e2df7fb4830.jpg

Er is nog geen informatie bekend over de editie van 2018.

Het beauty evenement van Nederland is de beurs I Love Beauty die plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen genieten van vele stands met prachtige beauty producten zoals cosmetica, kleding, sieraden, verzorgingsproducten, enzovoorts. Om I Love Beauty te kunnen bezoeken kan je tickets kopen welke absoluut niet duur zijn. Lijkt het je leuk om dit beauty en lifestyle evenement bij te wonen? Onderstaand volgt informatie over I Love Beauty 2017 inclusief de openingstijden, bereikbaarheid, programma en kaartverkoop.

I Love Beauty 2017

Tijdens I Love Beauty staat alles op het gebied van schoonheid en beauty prominent op de agenda. Je kunt er shoppen, standjes afstruinen, adviezen op het gebied van beauty krijgen, je nagels laten verzorgen, shows en demonstraties bezoeken of workshops op het gebied van lifestyle en beauty volgen. I Love Beauty is een perfect dagje weg om samen met zus, moeder of vriendin samen te beleven. Het mooie is dat de meeste beautyproducten tijdens het evenement extra voordelig zijn geprijsd, je kunt dus de laatste trends volgen voor weinig geld. I Love Beauty is, zoals de naam al aangeeft, het evenement voor iedereen die gek is van beauty en schoonheid. I Love Beauty vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017.

Kaartverkoop

Een regulier kaartje kost € 17,50 per persoon. De tickets zijn te kop via de website van I Love Beauty of bij de winkels van Primera. Aan de deur betaal je € 25,- per persoon. Verder zijn er nog een beperkt aantal voordeelkaarten. Deze zijn online te koop voor respectievelijk € 12,50 of € 15,- (op is op). Om I Love Beauty te bezoeken moet je minstens 16 jaar oud zijn. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee naar binnen.

Openingstijden

De openingstijden van I Love Beauty zijn deze editie:

  • Zaterdag 18 maart 2017: 11.00 - 18.00 uur
  • Zondag 19 maart 2017: 11.00 - 18.00 uur

Bezoeken I Love Beauty

Het evenement I Love Beauty vindt zoals eerder aangegeven plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit immense complex is met de trein goed bereikbaar, je loopt eenvoudigweg Utrecht Centraal uit en staat direct voor de ingang. Misschien ga je wel liever met de auto naar I Love Beauty. Dan kan je parkeren op het parkeerterrein bij het complex, de kosten bedragen 3,5 euro per uur. Je hoeft niet bang te zijn de hoofdprijs te betalen na een lange dag shoppen, de maximale dagprijs voor parkeren is namelijk maar veertien euro per auto. 

Hotelkamers

Voor exposanten of bezoekers die I Love Beauty twee dagen bezoeken is het een optie een hotelkamer te boeken in de omgeving van de Jaarbeurs. Ook wanneer je nog wat langer wilt verblijven in de gezellige stad Utrecht is een hotelkamer boeken een mogelijkheid:

Voordelige beautyproducten: