Home » IBIZA Xperience Fair

IBIZA Xperience Fair

Last update: 25-01-2019

De zomer zal in 2019 extra vroeg beginnen en wel op 23 en 24 maart! Dan zal namelijk alweer de 5e editie van de IBIZA Xperience Fair plaatsvinden in Beursgebouw Eindhoven. De IBIZA Xperience Fair is de grootste, overdekte hippiemarkt van Europa met ruim 150 stands. Gezellig shoppen in een Ibiza by Night setting. Fashion, accessoires, home deco en nog veel meer leuke dingen, alles in de welbekende Ibiza stijl. Er is voor ieder wel wat wils te vinden. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor de allerkleinsten. Fashion in alle kleuren en maten. En verder kun je er nog veel meer leuke dingen doen en vinden. Zo kun je henna tattoos laten zetten, een Ibiza hippie foto laten maken, maar ook even lekker swingen op de muziek van de beste DJ’s uit Nederland en Ibiza. Natuurlijk vergeten we het meest belangrijke onderdeel ook niet: eten en drinken. Op de 1e verdieping vind je een heus Ibiza restaurant met uitzicht over de beursvloer. Verder zijn er verspreid over de beurs diverse plekken waar je heerlijk kunt eten en drinken. Kom dus zeker met een lege maag, want we hebben genoeg aanbod van overheerlijk, Spaans eten. Ook zijn er 2 cocktailbars aanwezig die speciaal voor jou een lekker Mojito, Caipirinha of Cuba Libre maken. 

Tickets en Kaartverkoop

De IBIZA Xperience Fair wordt jaarlijks bezocht door vele duizenden bezoekers uit Nederland, België en Duitsland. Je kunt entreetickets kopen via Ticketpoint.nl of aan de kassa tijdens het evenement. Met ieder ticket uit de voorverkoop maak je gelijk kans op schitterende prijzen, die worden aangeboden door de exposanten. Ieder voorverkoop ticket van Ticketpoint.nl doet automatisch mee: je ticketnummer = je lotnummer! De kosten voor de tickets zijn als volgt:

 

Fase 1 (december 2018)
Entree volwassenen 5,50
Kinderen 5-12 jaar 3,00

Fase 2 (januari 2019)
Volwassenen 8,50
Kinderen 5-12 jaar 4,00

Fase 3 (februari + maart 2019)
Volwassenen 10,50
Kinderen 5-12 jaar €5,50

Kassa (beursdagen)
Volwassenen 15,00
Kinderen 5-12 jaar 10,00

Kinderen 0-5 jaar
vrij entree

Honden zijn welkom op deze beurs.

Openingstijden

De IBIZA Xperience Fair is geopend op:

  • Zaterdag 23 maart van 12:00 tot 20:00 uur
  • Zondag 24 maart van 11:00 tot 18:00 uur

Bezoeken IBIZA Xperience Fair

De IBIZA Xperience Fair is zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de ‘Bijenkort garage’. Hier kunt u uw auto betaald parkeren. Komt u met het openbaar vervoer, dan ligt station Eindhoven op een kleine 2 minuten lopen vanaf het Beursgebouw, aan de andere kant van de weg. Wilt u op beide dagen de IBIZA Xperience Fair bezoeken? Boek dan een hotel vlakbij de locatie. Er is al een hotel beschikbaar op slechts 2 minuten lopen vanaf het Beursgebouw, waar ook de meeste exposanten zullen verblijven.