Wanneer begint de iBood Hunt in 2020?

Last update: 10-11-2020

De internetgigant iBood staat natuurlijk bekend om de dagdeals waarbij iedere dag een select aantal producten en artikelen met kortingen worden verkocht. Tijdens de iBood Hunt gaat er echter nog een schepje bovenop en zijn de kortingen bijna te groot om waar te zijn. De iBood Hunt vindt meestal meerdere malen per jaar plaats. Ben je benieuwd wanneer de volgende iBood Hunt op het programma staat? Kom te weten wanneer er in 2020 weer iBood Hunt is. 

Wat is iBood?

iBood staat voor ‘internet’s best online offer daily’ en het platform is in Europa de grootste in haar soort. Op iBood kan je dagelijks terecht voor bijzondere aanbiedingen van A-merken tegen bodemprijzen. De producten zijn slechts beperkt voorradig en op is op, je zult er dus snel bij moeten zijn want de producten kunnen opraken of de volgende dagdeal staat al weer klaar. De iBood dagdeals worden dagelijks vanaf klokslag 24.00 uur aangeboden. iBood verkoopt ondere andere elektronica, beauty, gadgets, sportproducten en woonartikelen.

iBood Hunt

Om helemaal de allerbeste prijs te betalen voor je iBood producten wacht je natuurlijk op de iBood Hunt. Tijdens de Hunt worden er enorm veel verschillende producten met kortingen verkocht. Het gaat bij de iBood Hunt vaak om kleine aantallen artikelen en zodra een artikel is uitverkocht komt direct de volgende aanbieding. Het gaat hierbij om zowel nieuwe aanbiedingen als aanbiedingen die eerder dagdeal zijn geweest en toen niet uitverkocht zijn geraakt. De iBood Hunt is het voorbeeld van op = op en als je een interessant artikel ziet kan je het beter zo spoedig mogelijk kopen voordat je te laat bent. Vaak liggen de prijzen tijdens de iBood Hunt € 5 tot € 50,- lager dan bijvoorbeeld gedurende de normale dagdeals. De iBood Hunt duurt 24 of 48 uur per editie. Als de voorraad al eerder op is, dan eindigt de Hunt al eerder. 

Datum iBood Hunt 2020

De grote vraag is natuurlijk wanneer de iBood Hunt weer op het programma staat? En op welke datum is het zover in 2020? De datums worden pas vlak van tevoren bekend gemaakt via bijvoorbeeld de nieuwsbrief, Google Plus, Facebook en Twitter. De kans is aanzienlijk dat de iBood Hunt plaatsvindt in de maanden februari, mei, augustus en november 2020:

  • 25 en 26 februari 2020 (datum is bevestigd)
  • 27 en 28 mei 2020 (datum is bevestigd)
  • 26 en 27 augustus 2020 (datum is bevestigd)
  • 11 en 12 november 2020 (datum is bevestigd)

iBood Box

Befaamd is de iBood Box die gedurende de Hunt ineens voorbij komt. De iBood Box is een verrassingspakket waarvan je zeker weet dat je een geweldige prijs betaalt. De waarde van de iBood Box is namelijk flink hoger dan de prijs die je ervoor moet betalen. Tijdens de iBood Hunt komt de Box meerdere malen voorbij.

Overige sales

  • iBood beperkt zich niet alleen tot het aanbieden van dagdeals en de iBood Hunt. Zo zijn er de Flash Sales waarbij een bepaald merk of thema langer dan een dag te koop zijn, maar dan wel tegen geweldig lage prijzen. Er zijn tijdens de Flash Sales maximaal 12 aanbiedingen tegelijk.
  • Een andere uitverkoop bij iBood is de RUSH, een extrakorte versie van de Hunt. De iBood RUSH duurt slecht één tot anderhalf uur (of tot voorraad op is).
  • De Secret Deal is een geheime uitverkoop die je op een speciale manier krijgt aangeboden via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of per e-mail.