Home » Indoor Brabant

Indoor Brabant: 15 – 18 maart 2018

ff5718e5f4854a869dbec0d2f5892180.jpg

Onderstaand volgt nog de informatie van de voorgaande editie:

Liefhebbers van de Paardensport kunnen van 9 tot en met 12 maart terecht in de Brabanthallen in Den Bosch wanneer Indoor Brabant plaatsvindt. Tijdens Indoor Brabant vinden verschillende spring- en dressuurwedstrijden plaats en zullen de ruiters en amazones met elkaar de strijd aangaan om de winst. Wie Indoor Brabant wil bezoeken zal een ticket moeten kopen. Kom alles te weten over het evenement Indoor Brabant 2017 en de mogelijkheden dit topevenement op het gebied van de paardensport te bezoeken. Ook volgt informatie over openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Indoor Brabant 2017

Nederland kent een zeer rijke geschiedenis als het aankomt op paardensport. Wie herinnert zich niet de vele gouden medailles die springruiters en dressuurruiters ooit behaalden op bijvoorbeeld de Olympische Spelen. Het epicentrum van de Nederlandse paardensport is op 9, 10, 11 en 12 maart 2017 weer in de Brabanthallen in Den Bosch. Springwedstrijden en dressuurwedstrijden is wat de klok slaat tijdens Indoor Brabant. En niet zomaar wedstrijden, het zijn (inter)nationale topwedstrijden die verschillende van de beste ruiters naar Den Bosch doen komen. Ieder jaar wordt Indoor Brabant door circa 70.000 mensen bezocht wat nog maar eens aantoont hoe zeer de paardensport leeft in ons land. 

Programma Indoor Brabant

Tijdens Indoor Brabant 2017 is een zeer divers programma samengesteld. Het openingsprogramma en het sluitingsprogramma vangen aan om:

  • Donderdag 9 maart: openingsprogramma 19.00, sluitingsprogramma 21.30 uur
  • Vrijdag 10 maart: openingsprogramma 11.00, sluitingsprogramma 21.15 uur
  • Zaterdag 11 maart: openingsprogramma 9.00, sluitingsprogramma 21.00 uur
  • Zondag 12 maart: openingsprogramma 9.30, sluitingsprogramma 15.45 uur

Tickets en kaarten

Om Indoor Brabant te bezoeken heb je een entreebewijs nodig. Tickets zijn onder andere te koop via de website van Indoor Brabant. Kinderen ontvangen een korting op de entreeprijs. Wanneer je Indoor Brabant meerdere dagen wilt bezoeken is het mogelijk een passe partout te kopen.  Indoor Brabant is ook een prachtig evenement om zakelijk te bezoeken. Kies bijvoorbeeld voor een statafel, business seats, de hospitality unit, een loge of een skybox.

Bezoeken Brabanthallen

Indoor Brabant vindt plaats in de Brabanthallen waarvan het adres Diezekade 2 is (bereken de route). De Brabanthallen beschikken over maar liefst 4.000 parkeerplaatsen, een parkeerkaart kost € 8,- per dag. Als je met het openbaar vervoer reist naar Indoor Brabant is het NS-treinstation Den Bosch geschikt om uit te stappen. Je loopt vanaf dit station in ongeveer een kwartier naar de Brabanthallen. Eventueel kan je dit traject ook per bus afleggen.

Hotel

Veel bezoekers zijn meerdere dagen achtereen aanwezig bij Indoor Brabant. Wanneer je wat verder van Den Bosch vandaan woont is het al snel interessant om te overnachten in een van de hotels in de stad. Een overzicht van goede en betaalbare hotelkamers in Den Bosch:

Paardensport aanbiedingen

Beoefen je zelf ook de paardensport of heb je kinderen die graag willen paardrijden? Het is algemeen bekend dat de paardensport een dure sport is om te beoefenen. Koop daarom je paardenspullen in de uitverkoop: