Into The Great Wide Open

Last update: 09-02-2020

Into The Great Wide Open is een van de meest aansprekende culturele festivals van Nederland. Op het prachtige Waddeneiland Vlieland vindt gedurende vier dagen een samenzijn plaats waarin muziek, film, kunst, kinderactiviteiten en ook rust centraal staan. Into The Great Wide Open is één groot openluchttheater waar van alles en nog wat gebeurt. Kom meer te weten over Into The Great Wide Open 2020 waaronder informatie over de festivallocatie, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en camping en hotels waar overnacht kan worden.

Into The Great Wide Open 2020

Als er ergens in Nederland nog een plek is waar je nog kunt genieten van ongerepte natuur dan is het Vlieland. Op dit Waddeneiland hebben de elementen nog vrij spel en zijn zee, strand en natuur in evenwicht. In dit decor vindt Into The Great Wide Open plaats, een vierdaags festival. Op Into The Great Wide Open is er veel muziek van alternatieve signatuur. Ook kan je op Into The Great Wide Open terecht wanneer je houdt van kunst, cultuur, film, enzovoorts. Maar ook de weidsheid en natuur bieden kansen, ga bijvoorbeeld oesters zoeken, luister naar liedjes op het strand bij het kampvuur en kom helemaal tot jezelf. Into The Great Wide Open vindt plaats van donderdag 27 augustus tot en met zondag 30 augustus 2020.

Tickets en kaartverkoop

Into The Great Wide Open heeft een zeer divers programma dat je kunt bezoeken door een ticket te kopen voor € 158. Ook kinderen zijn welkom en mogen gratis Into The Great Wide Open meemaken wanneer ze jonger dan vier jaar zijn. Kinderen van vier tot en met zeventien jaar kunnen een ticket kopen voor slechts € 28. Deze ticketprijzen zijn overigens exclusief de boottocht, servicekosten en overnachtingskosten.

Bezoeken Into The Great Wide Open

Doordat Into The Great Wide Open plaatsvindt op het eiland Vlieland zal je de veerboot moeten nemen. Er varen boten naar Vlieland vanaf Harlingen en vanaf Terschelling. De vaartocht duurt ongeveer 1,5 uur en het is mogelijk om vooraf de bootreis te reserveren. Je mag je auto niet meenemen op de boot, Vlieland is namelijk autoluw. Harlingen is ook bereikbaar met de trein aangezien er een treinstation is in het dorp.

Overnachten

Om te overnachten gedurende Into The Great Wide Open kan je kiezen voor het overnachten op een van de campings nabij het festivalterrein. Campingtickets worden verkocht via de website van het festival. Ook zijn er diverse hotels op het toeristische Vlieland waar je voordelig kunt overnachten. De hotelprijzen en voorzieningen zijn te vergelijken via: