Home » Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam

Last update: 06-10-2017

Als paardensportliefhebber is één van de meest aansprekende evenementen absoluut Jumping Amsterdam. Gedurende vier dagen wordt de Amsterdam RAI omgetoverd tot het walhalla van de paardensport. Tijdens het evenement staan er tal van aansprekende dressuur- en springwedstrijden op het programma waaraan hoog aangeschreven combinaties deelnemen. Behalve topsport is er ook top entertainment en vormt Jumping Amsterdam een leuk uitje voor jong en oud. Kom meer te weten over Jumping Amsterdam 2018 en waar je kaarten kunt kopen, wat de openingstijden zijn en hoe je Jumping Amsterdam kunt bereiken.

Jumping Amsterdam 2018

Tijdens Jumping Amsterdam staat de RAI in het teken van de internationale paardensport. Zoals al eerder benoemd worden de bezoekers getrakteerd op dressuur- en springwedstrijden van een hoog niveau, maar er is meer. Er zullen ook shows en entertainment ten tonele worden gebracht. Of ga lekker winkelen in de zestig stands en kraampjes die er zullen staan. Of gewoon lekker even een hapje eten of drinken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Jumping Amsterdam is een perfect uitje voor het hele gezin, met vrienden of familie en natuurlijk ook om met zakelijke relaties te bezoeken. Het paardensportevenement Jumping Amsterdam staat op de agenda van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018.

Programma

Het complete programma van Jumping Amsterdam hier benoemen is een hele klus. Het programma voor de editie van 2018 kan op ieder moment in de meest actuele vorm worden bekeken op deze pagina

7afa092911d84c6cb68f576079b92a98.jpg

Openingstijden

Gedurende de vier dagen dat Jumping Amsterdam duurt is het programma iedere dag weer prachtig gevuld. Een half uur voordat het programma aanvangt zijn de deuren open. De openingstijden (let op, het programma begint dus pas een half uur later) zijn als volgt:

  • Donderdag 25 januari: 8.00 – 23.15 uur
  • Vrijdag 26 januari: 8.30 – 23.15 uur
  • Zaterdag 27 januari: 8.30 – 23.15 uur
  • Zondag 28 januari: 8.00 – 18.00 uur

Kaartverkoop

Kaarten voor Jumping Amsterdam zijn onder andere te koop via de website van het evenement. Kaarten zijn te koop voor losse dagdelen, hele dagen, meerdere dagdelen, enzovoorts. Als je niks wilt missen van Jumping Amsterdam is het een aanrader om een passe partout te nemen waarmee je alle dagen en dagdelen welkom bent. Tot en met 30 november 2017 geldt het early bird tarief, erna gelden de reguliere toegangsprijzen. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen een gereduceerd tarief.

Bereikbaarheid Jumping Amsterdam

Amsterdam RAI is waarschijnlijk de bekendste evenementenlocatie van Nederland en daardoor ook prima bereikbaar. Het adres is overigens Europaplein 22 te Amsterdam, waarop de navigatie kan worden ingesteld. Het complex beschikt over eigen parkeergarages waar betaald geparkeerd kan worden. Kom je per trein? In dat geval kan tramhalte Europaplein worden gekozen. Vanaf deze tramhalte zijn er verbindingen met onder andere treinstation Amsterdam Centraal. Bezoekers die Jumping Amsterdam meerdere dagen bezoeken kiezen vaak voor het boeken van een hotelkamer in de buurt van de RAI: