Jumping Indoor Maastricht

Last update: 18-05-2019

Tijdens Jumping Indoor Maastricht kunnen bezoekers genieten van paardensport in optima forma. Gedurende drie dagen is er in MECC Maastricht namelijk paardensport op zeer hoog niveau te bewonderen. Om evenement, één van de grootste van de Nederlandse paardensport, te kunnen bezoeken is het noodzakelijk om tickets te kopen. Kom alles te weten over Jumping Indoor Maastricht 2019 zoals het programma, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en de mogelijkheid om te overnachten.

Jumping Maastricht 2019

Nederland heeft een rijke traditie als het aankomt op de paardensport. Elk jaar weer worden er verschillende internationaal hoog aangeschreven wedstrijden en evenementen georganiseerd in ons land. Denk bijvoorbeeld aan de Military in Boekelo, Indoor Brabant, enzovoorts. Ook in Maastricht staat er ieder jaar een toonaangevend paardensportevenement op de agenda, namelijk Jumping Indoor Maastricht. Zoals de naam al aangeeft bestaat het driedaagse evenement voornamelijk uit springwedstrijden. Maar er is nog veel meer te beleven waaronder dressuurwedstrijden, steeple chase, shows, enzovoorts. Jumping Indoor Maastricht vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 november 2019.

Programma

Het programma zit drie dagen boordevol de mooiste paardensport. Het programma is als volgt:

  • Donderdag: Limburg Paardensport Gala 
  • Vrijdag: Springen internationaal, World Cup driving en feestavond
  • Zaterdag: Springen ponies, Springen Euregionaal + Internationaal en Show
  • Zondag: Springen Internationaal, Grote prijs van Maastricht

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Jumping Indoor Maastricht zijn verkrijgbaar via de website van het evenement en Eventim. Gekozen kan worden voor dagkaarten, ochtend/middagkaarten, avondkaarten en passe partouts die de bezoeker recht geven op entree voor meerdere dagen of dagdelen. De kaarten zijn te koop vanaf september 2019.

Bezoeken Jumping Indoor Maastricht

Jumping Indoor Maastricht wordt georganiseerd in het de grote evenementenhal MECC in Maastricht. Het adres van de MECC is Forum 100, je kunt je navigatiesysteem op dit adres instellen. Het complex beschikt over meerdere parkeergarages en – terreinen, de parkeerkosten bedragen maximaal twaalf euro per etmaal (drie euro per uur). Aangezien naast de evenementenhal het treinstation Maastricht Randwyck is gelegen is ook de trein een handig vervoersmiddel. De stad Maastricht is ook absoluut de moeite waard om nog wat langer te bezoeken. Vergelijk de prijzen van hotelkamers in de stad via: