Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Last update: 10-04-2019

Kamperen blijft ongekend populair, ieder jaar gaan miljoenen Nederlanders naar de camping in Nederland of het buitenland. Bijna net zo leuk als de vakantie zelf is de voorpret tijdens de voorbereiding. Een mooi moment om de voorpret te starten is tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, een van de grootste vakantiebeurzen van het jaar. Je vindt er alles op het gebied van campers, tenten, vouwwagens, caravans, enzovoorts. Onderstaand staat alles over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019 zoals de openingstijden, kaartverkoop, locatie en adres, programma, enzovoorts.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs begint het absoluut weer te kriebelen wat betreft de zin in vakantie. De exposanten staan voor de bezoeker klaar om alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van caravans, tenten, luifels, vouwwagens, etcetera te tonen. Maar het programma van het evenement staat niet alleen in het teken van onderkomens, je vindt er ook alles op het vlak van campings, vakanties en bestemmingen. Tenslotte kan je er proefritten uitvoeren, prijzen winnen of een terrasje pikken. De volgende editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs start op woensdag 9 oktober en eindigt op zondag 13 oktober 2019.

Openingstijden

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs duurt vijf dagen in 2019 en heeft de volgende openingstijden:

  • Woensdag 9 oktober: 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdag 10 oktober: 10.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag 11 oktober: 10.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag 12 oktober: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 13 oktober: 10.00 - 17.00 uur

Kaartverkoop

Een ticket voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kost € 12,50 aan de kassa. Met korting naar het evenement is mogelijk wanneer je een kaartje koopt in de online voorverkoop, dan kost een ticket namelijk maar € 11,50 per persoon. Ben je van plan om pas na 13.00 uur ’s middags het evenement te bezoeken? Een middagticket kost € 9,- aan de deur en slechts € 8,- tijdens de online voorverkoop. Het is zelfs mogelijk om te overnachten met de camper, koop hiervoor een camperparkeerplaats.

Bezoeken Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht waarvan het adres Jaarbeursplein 6 is. Een ideale vervoersmethode is de trein, Utrecht Centraal ligt namelijk direct naast het bekende beurs complex. Parkeren is mogelijk voor € 4,- per uur op de parkeerterreinen van de Jaarbeurs. Het maximale dagtarief om te parkeren bedraagt € 16,-. Overnachten in de stad Utrecht is een andere veel gekozen optie, vergelijk onderstaand de prijzen van de hotelkamers: