Kermis Almelo

Last update: 09-01-2020

Begin april vindt in Almelo de Voorjaarskermis plaats. De plek waar het allemaal gebeurt bevindt zich op het Rembrandtveld in de Overijsselse stad Almelo. In het najaar is er dan de Najaarskermis die dit keer op het programma staat in de maand september. Zorg dat je niks mist van dit evenement, wat tot de gezelligste evenementen van Almelo en omstreken mag worden gerekend. Kom meer te weten over de openingstijden, programma en bereikbaarheid.

Kermis Almelo 2020

De kermis is te vinden op het Rembrandtveld en duurt in totaal vijf dagen. De voorjaarskermis van Almelo zal naar verwachting tienduizenden bezoekers trekken. Behalve de spectaculaire attracties is er ook ruimte op het programma voor entertainment en optredens door artiesten. De datums in 2020 zijn:

  • Voorjaarskermis: 1 tot en met 5 april 2020
  • Najaarskermis: 1 tot en met 6 september 2020

Gratis bezoeken

De kermis is Almelo is uiteraard vrij te bezoeken voor iedereen, er is geen sprake van algemene entreekosten. Uiteraard worden er door de kermisattracties wel ritprijzen gehanteerd. De kinderattracties kunnen worden bezocht tegen een lager tarief.

Openingstijden

De tijden van de kermis in 2020 zijn nog niet bekend

De openingstijden van Kermis Almelo april 2020 zijn:

  • Woensdag 3 april: 13.00 - 24.00 uur
  • Donderdag 4 april: 13.00 - 24.00 uur
  • Vrijdag 5 april: 13.00 - 24.00 uur
  • Zaterdag 6 april: 13.00 - 24.00 uur
  • Zondag 7 april: 13.00 - 24.00 uur

Bezoeken Kermis Almelo

Het Rembrandtveld is gelegen in Almelo Zuid (bereken de route). Er kan worden geparkeerd in de omgeving van het veld. Qua openbaar vervoer zijn er meerdere goede opties. Zo is het treinstation Almelo de Riet op loopafstand gelegen. In slechts enkele minuten ben je te voet al bij de voorjaarskermis. Bij het Rembrandtveld is de bushalte Sporthal Rembrandtlaan gelegen, waardoor je dus direct bij het kermisterrein kunt uitstappen. Ook overnachten is een optie, vergelijk hiervoor de hotels van Almelo via:

Kermis Preston Palace

Almelo is een echte kermisstad, er is zelfs een permanente kermis in Preston Palace. Het bekende Preston Palace is een groot all-in hotelcomplex met dus zelfs een heuse kermis. De kermis is permanent en dus het hele jaar door te bezoeken.