Home » Kermis Apeldoorn

Kermis Apeldoorn 2017: locaties en openingstijden

5f78908d73a5402db7ab0275bd39b80f.jpg

In Apeldoorn mogen ze zichzelf gelukkig prijzen met maar liefst twee kermissen per jaar. In februari staat de Indoor Kermis op het programma en eind april de Koningskermis van Apeldoorn. Beide kermissen zijn ideaal voor de hele familie en herbergen attracties voor jong en oud. Kermis Apeldoorn is daarom ook een van de leukste kermissen van de hele regio. Kom alles te weten over Kermis Apeldoorn zoals de datums in 2017, locaties, attractie- en ritprijzen, openingstijden en bereikbaarheid.

Indoor Kermis Americahal Apeldoorn 2017

De eerste kermis van het jaar in Apeldoorn vindt binnen plaats, om precies te zijn in de Americahal. Dus weer of geen weer, binnen is het lekker behaaglijk en gezellig. De indoor versie van Kermis Apeldoorn is een van de allereerste kermissen van het jaar in Nederland. Op de kermis in de Americahal is voldoende te beleven voor de hele familie; jong of oud maakt niet uit. Behalve attracties is er ook gedacht aan entertainment en zullen diverse kinderhelden komen optreden. De Indoor Kermis in de Americahal vindt plaats van donderdag 23 februari tot en met zondag 5 maart 2017.

Koningskermis Apeldoorn 2017

Eind april vindt er ook een kermis in de buitenlucht plaats. Deze Koningskermis vindt plaats op het Marktplein en is gepland rondom Koningsdag. Ook voor de Koningskermis in Apeldoorn geldt dat je je zult vermaken met het hele gezin. De volgende editie van de Koningskermis in Apeldoorn vindt plaats van woensdag 19 tot en met donderdag 27 april 2017. 

Attractie- en ritprijzen

Beide kermissen hebben tientallen attracties klaarstaan voor het enthousiaste publiek. De prijzen zijn redelijk laag en vooral de kinderattracties en behendigheidsspelen rekenen vaak gereduceerde prijzen. De hoogste ritprijzen worden gerekend voor de grotere en snellere attracties. De Indoor Kermis in de Americahal organiseert tevens regelmatig Pieken Dagen waarbij bijna alle attracties slechts één euro per ritje kosten. In 2017 zijn er Piekendagen op woensdag 1 en zondag 5 maart.

Openingstijden Kermis Apeldoorn

De Indoor Kermis is alle dagen van het evenement geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. De Koningskermis in april heeft in 2017 de volgende openingstijden:

  • Woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 april: 14.00 - 23.00 uur
  • Zaterdag 22 april: 12.00 - 23.00 uur
  • Zondag 23 april: 13.00 - 23.00 uur (Eurodag)
  • Maandag 24 en dinsdag 25 april: 14.00 - 23.00 uur
  • Woensdag 26 april: 9.30 - 24.00 uur
  • Donderdag 27 april: 13.00 - 21.00 uur (Koningsdag en Eurodag)

 

Bezoeken Kermis Apeldoorn

De Indoor Kermis vindt zoals gezegd plaats in de Americahal, waarvan het adres Laan van Erica 50 te Apeldoorn is. Het complex beschikt over een groot parkeerterrein voor auto’s. Ook met de trein geraak je vrij eenvoudig bij de Indoor Kermis. Zo ligt treinstation Apeldoorn De Maten op maar twee minuten lopen van de locatie. Ook de Koningskermis die plaatsvindt op het Marktplein in Apeldoorn is goed bereikbaar per trein, aangezien het treinstation van Apeldoorn ook op loopafstand van deze locatie in de binnenstad is gelegen. Parkeren is mogelijk in een van de parkeergarages of parkeerterreinen in de stad, houd wel rekening met parkeerkosten. Wie wil overnachten in Apeldoorn kan kiezen uit diverse hotels. Vergelijk de vrije hotelkamers en de prijzen per nacht via: