Kermis Breda

Last update: 09-02-2020

De stad Breda staat ieder jaar bol van de leuke evenementen, denk aan Breda Live en Breda Barst. Maar ook de kermis van Breda behoort tot de hoogtepunten van het jaar, dagenlang is het feest in Breda. Wat er allemaal te beleven valt tijdens kermis Breda 2020 lees je onderstaand. Er zijn natuurlijk heel veel attracties, maar ook andersoortig vermaak als optredens en eet- en drinkgelegenheden.

Kermis Breda 2020

De Najaarskermis in Breda vindt ieder jaar plaats op het Chasséveld. Bijna vijftig attracties zullen weer een ongekende sfeer ontketenen in de derde stad van Noord-Brabant. Ook wanneer je al duizelig wordt van de gedachte om in een van de supersnelle attracties te zitten betekent het niet dat een bezoek aan de Najaarskermis van Breda geen goede optie is. Er is namelijk meer dan genoeg te beleven en er is een programma opgezet waar jong en oud van kunnen genieten. Verwacht bijvoorbeeld leuke muziekoptredens, gezellige terrasjes, eettentjes, enzovoorts. De Najaarskermis van Breda vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 25 oktober 2020. De Najaarskermis van Breda is iedere dag geopend van 13 uur ’s middags tot middernacht (24 uur). Alleen op de openingsdag (16 oktober 2020) is de kermis pas om 18.00 uur open.

Kermis Winterland Breda 2020 / 2021

Winterland Breda is een groot familie-evenement dat onder andere tijdens de kerstvakantie wordt georganiseerd. Een van de onderdelen van Winterland Breda is een nostalgische kermis welke gesitueerd is in Park Valkenberg. 

Attractie- en ritprijzen

De kosten per attractie kunnen variëren. De kinderattracties zijn voordeliger dan de grote spectaculaire attracties. Het gros van de attracties is te bezoeken voor een prijs tussen de € 1,- en € 2,50. Vaak loont het om meerdere tickets tegelijk te kopen voor een kermisattractie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zeven tickets voor de prijs van vijf, enzovoorts.

Bezoeken Kermis Breda

Kermis Breda is zoals gewoonlijk weer op het Chasséveld, wat ook in het centrum van Breda is gelegen. De locaties is daarom ideaal per trein bereikbaar en op loopafstand van treinstation Breda gelegen. Parkeren is mogelijk in de parkeergarages in het centrum van Breda of bij de Trip van Zoudtland Kazerne. Extra genieten van de stad Breda en haar kermissen doe je wanneer je een hotelovernachting boekt. Je kunt de beschikbare hotelkamers en prijzen vergelijken via: