Home » Kermis Den Bosch

Kermis Den Bosch

Last update: 21-02-2019

Een van de mooiste steden van Nederland is natuurlijk Den Bosch met haar nauwe straatjes, fraaie watergangen en historische panden. In dit decor is de gezellige Bossche Kermis een leuk evenement om te bezoeken. Tientallen spannende attracties voor jong en oud zijn meer dan het bezoeken waard en dan hebben we het nog niet gehad over het feestelijke randprogramma. Kom meer te weten over Kermis Den Bosch 2019 waaronder openingstijden en programma, locatie en bereikbaarheid, attracties, ritprijzen en korting.

Kermis Den Bosch 2019

De binnenstad van Den Bosch bruist het gehele jaar door en tijdens de plaatselijke kermis wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Gedurende tien dagen zijn het de vele lampjes en geluiden van Kermis Den Bosch die de boventoon voeren in het straatbeeld. Kermis Den Bosch is een flinke kermis en heeft ruim tachtig attracties, variërend van kinderattracties tot grootvermaak. Ook zijn er verschillende nostalgische attracties die de sfeer uit oude tijden doet herleven. En natuurlijk mag er ook een gezellig randprogramma inclusief livemuziek, kinderactiviteiten en shows niet ontbreken. Kermis Den Bosch vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 25 augustus 2019.

Openingstijden

De openingstijden van Kermis Den Bosch 2018 zijn als onderstaand:

  • Vrijdag 16 augustus: 16.00 – 01.00
  • Zaterdag 17 augustus: 12.00 – 01.00
  • Zondag 18 tot en met donderdag 22 augustus: 12.00 – 23.00
  • Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus: 12.00 – 01.00
  • Zondag 25 augustus: 12.00 – 23.00

Attractie- en ritprijzen

Op de Bossche Kermis zijn de ritprijzen nog ouderwets laag. Voor kinderattracties betaal je meestal maar € 1,-. Voor de grotere en spectaculaire attracties betaal je per ritje vaak maar € 2,-. Extra korting is mogelijk wanneer je de bonnen uit het voordeelboekjes knipt en inlevert bij de kassa’s.

Bezoeken Kermis Den Bosch

De kermis van Den Bosch vindt misschien wel plaats in een van de mooiste binnensteden van Nederland. Doordat de binnenstad van Den Bosch bestaat uit oude en smalle straatjes is een bezoek met de auto niet de beste optie. Je zult moeten parkeren in betaalde parkeergarages op enige loopafstand. Bosschenaren zelf kunnen het best met de fiets komen en mensen van buiten de stad met de trein. Vanaf treinstation ’s-Hertogenbosch Centraal loop je vrij eenvoudig naar het kermisgebied. En er is nog de mogelijkheid om lekker ontspannen een hotelkamer te boeken in de mooie stad Den Bosch: