Kermis Middelburg

Last update: 10-02-2020

De kermis van Middelburg vormt een van de hoogtepunten van het zomerprogramma van de hoofdstad van Zeeland. Omdat er in augustus veel toeristen zijn in Zeeland is kermis Middelburg zeer goed bezocht door bezoekers uit binnen- en buitenland. De gezellige sfeer in combinatie met gave attracties zorgen voor een kermis die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Alles over kermis Middelburg 2020 kom je onderstaand te weten waaronder de openingstijden, attracties, korting en ritprijzen, programma en locatie, bereikbaarheid en hotels.

Kermis Middelburg 2020

De kermis van Middelburg is één van de leukste en grootste kermissen van de provincie Zeeland. Omdat de kermis midden in het vakantieperiode wordt georganiseerd mag de organisatie ieder jaar rekenen op vele duizenden bezoekers per dag. Onder de bezoekers van kermis Middelburg bevinden zich uiteraard ook veel toeristen die vertoeven aan de Zeeuwse kusten. Kermis Middelburg weet elk jaar weer verschillende spannende attracties te presenteren aan het publiek en daarnaast is er een gezellig randprogramma opgesteld. Behalve spannende attracties ontbreken natuurlijk ook de nostalgische attracties en familievermaak niet. Kermis Middelburg vindt plaats van vrijdag 7 tot en met donderdag 13 augustus 2020.

Openingstijden

Kermis Middelburg heeft in 2020 de volgende openingstijden:

  • Vrijdag 7 augustus: 13.00 – 24.00
  • Zaterdag 8 augustus: 10.00 – 01.00
  • Zondag 9 augustus: 13.00 – 23.00
  • Maandag 10 tot en met donderdag 13 augustus: 10.00 – 24.00

Copyright: DeMiddelburgsekermis.nl

Locatie

De kermis vindt plaats in de binnenstad van Middelburg. Er zijn activiteiten en attracties op onder andere de Markt en Plein 1940. Deze grote pleinen zijn zoals gezegd centraal in de historische binnenstad van Middelburg te vinden.

Bezoeken Kermis Middelburg

Kermis Middelburg is bereikbaar op meerdere manieren. Een goede en snelle vervoersmethode is per trein. Het treinstation van Middelburg is op loopafstand van het kermisgebied gelegen. Uiteraard beschikt de stad Middelburg ook over betaalde parkings waar je de auto kunt parkeren. Maar vanwege drukte door toeristen kan het aantal beschikbare parkeerplaatsen al snel beperkt zijn. Een andere leuke optie, helemaal in de zomerperiode wanneer kermis Middelburg plaatsvindt, is om een hotelovernachting te boeken in een van de vele hotels in de stad. Geniet van de kermis en van de vele andere toeristische hotspots die je in Middelburg aantreft. De vrije hotelkamers en prijzen zijn vermeld op: