Kermis Oss

Last update: 10-02-2020

Kermis Oss is een van de leukste en grootste kermissen uit de regio. Kermis Oss heet in de volksmond ook wel Ossekermis en behoort tot de beste bezochte kermissen en zelfs evenementen van Nederland. De kermis telt ongeveer negentig attracties waarvan attracties voor kinderen, nostalgische attracties maar ook divers grootvermaak. En Kermis Oss staat voor gezelligheid in de vorm van terrasjes en muzikale optredens Kom meer te weten over Kermis Oss 2020 waaronder openingstijden, ritprijzen en korting, attracties, locatie en programma, bereikbaarheid en hotels.

Kermis Oss 2020

Wist je dat de kermis in Oss ieder jaar door circa 350.000 mensen wordt bezocht? Kermis Oss is hiermee een van de toppers uit het kermislandschap en voor de echte fan al jaren vaste prik. Er zullen zoals gewoonlijk weer verschillende topattracties aanwezig zijn voor de echte durfals. Maar ook kinderen kunnen er hun hart ophalen en genieten van de vele kinderattracties. Natuurlijk heerst er ook een echte kermissfeer met muziek, optredens, geluiden, licht en andere gezelligheid. Op de laatste avond is er de prachtige vuurwerkshow die zeker de moeite waard is. Verder zijn er onder andere weer de ladies night, de familiedag en de Miniatuurkermis. De volgende editie van kermis Oss vindt plaats van donderdag 13 tot en met woensdag 19 augustus 2020.

Openingstijden

Kermis Oss heeft in 2020 de volgende openingstijden:

  • Donderdag 13 augustus: 15.00 – 24.00
  • Vrijdag 14 augustus: 13.00 – 01.00
  • Zaterdag 15 augustus: 13.00 – 01.00
  • Zondag 16 augustus: 13.00 – 24.00
  • Maandag 17 augustus: 13.00 – 24.00
  • Dinsdag 18 augustus: 13.00 – 24.00
  • Woensdag 19 augustus: 13.00 – 24.00

Attractie- en ritprijzen

Kermis Oss heeft als doel dat een kermis bezoeken betaalbaar moet zijn. Hierdoor kosten kinderattracties maximaal € 1,50 per ritje terwijl grootvermaak maximaal € 2,- kost. Enkele topattracties mogen van deze lage prijzen afwijken. Overigens zijn er volop mogelijkheden om te besparen op de attractiekosten. Zo kan je kortingskaarten kopen waarmee bijvoorbeeld drie of vier ritten voor € 5,- kunt beleven. Tijdens de familiedag op maandag gelden sowieso gereduceerde prijzen.

Bezoeken Kermis Oss

Om de kermis van Oss te bezoeken is de trein een prima optie. Het treinstation van Oss is op loopafstand van de kermislocatie gelegen. Ook met de auto kan je kermis Oss bezoeken en parkeren in een van de parkeergarages of parkeerterreinen in het centrum van de stad. Als je meerdere dagen de kermis in Oss wilt bezoeken of wanneer je gewoon ’s avonds niet meer naar huis wilt rijden is er nog de optie om een hotelkamer te boeken. Bekijk het handige overzicht met daarin de beschikbare hotelkamers en prijzen per nacht: