Home » Kermis Roosendaal

Kermis Roosendaal

Last update: 09-11-2017

Er is nog geen informatie bekend over Kermis Roosendaal 2018.

Het centrum van Roosendaal staat gedurende de maand september weer een volle week in het teken van de kermis. Spetterende attracties, leuke optredens en een topsfeer zorgen weer voor de komst van tienduizenden bezoekers. De kermis van Roosendaal staat weer gepland van vrijdag 1 tot en met donderdag 7 september 2017. Kom meer te weten over Kermis Roosendaal zoals de openingstijden, ritprijzen, programma en bereikbaarheid per auto en trein.

Kermis Roosendaal 2017

Zoals het een kermis van formaat betaamt, is het kermisterrein in de binnenstad van Roosendaal te vinden. Ieder jaar weer vindt de kermis plaats in de maand september, de kans op heerlijk zomers weer is dan nog aanzienlijk maar gelukkig is het vaak niet meer zo heet. Het is een publiekstrekker van jewelste in West-Brabant gezien het feit dat bezoekers van ver buiten Roosendaal ieder jaar weer de kermis bezoeken. Om het publiek te vermaken is er weer een grote keus aan attracties, kinderattracties, eetgelegenheden, terrassen, optredens, enzovoorts. De volgende editie staat gepland van vrijdag 1 tot en met donderdag 7 september 2017.

Ritprijzen

Als bezoeker van de kermis van Roosendaal betaal je voor een ritje in één van de attracties. De prijs die gehanteerd wordt is afhankelijk en variabel per attracties. Zo zijn kinderattracties vaak veel voordeliger geprijsd. Er hoeft geen entree te worden betaald om op de kermislocatie te komen.

Openingstijden en programma

De Roosendaalse Kermis duurt zeven dagen, het programma is op de website van de kermis te raadplegen. De kermis kent redelijk ruime openingstijden, de openingstijden zijn in 2017 als volgt:

  • Vrijdag 1 september: 17.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 2 september: 13.00 - 01.00 uur
  • Zondag 3 tot en met woensdag 6 september: 13.00 - 23.30 uur
  • Donderdag 7 september: 13.00 - 22.30 uur

Bezoeken Kermis Roosendaal

De stad Roosendaal beschikt over een eigen NS-treinstation. Voor reizigers van buiten de stad en/of regio is de trein dan ook het beste vervoersmiddel. Je stapt namelijk uit op loopafstand van de kermis en je hebt geen parkeerkosten of verkeersdrukte. Automobilisten kunnen namelijk problemen hebben met het vinden van een parkeerplaats dichtbij het kermisterrein. Fietsers kunnen hun fiets bewaakt stallen. Wie meerdere dagen in Roosendaal wil blijven kan natuurlijk altijd een hotelkamer boeken, vergelijk hiervoor de prijzen via: