Kermis Venray

Last update: 10-02-2020

Ruim zestig attracties en een gezellige sfeer typeren de kermis van Venray, een van de leukste kermissen uit Limburg. Kermis Venray speelt in op alle leeftijden en is daardoor een evenement voor  jong en oud. Er zullen kleine kinderattracties zijn, nostalgische attracties en natuurlijk grootvermaak. Dankzij de vaste lage prijzen is Kermis Venray ook een betaalbaar uitje. Kom meer te weten over Kermis Venray 2020 waaronder datum en openingstijden, locatie en bereikbaarheid, attracties en ritprijzen, programma en optredens.

Kermis Venray 2020

Kermis Venray duurt zes dagen en gedurende die periode bezoeken maar liefst 200.000 mensen het evenement. Tot de bezoekers behoren gezinnen, maar ook mensen van alle leeftijden. Kermis Venray heeft ruimte voor meer dan zestig attracties die jong en oud zullen bekoren. Misschien houd je wel niet zo van attracties maar geniet je meer van de sfeer? Ook dan is Kermis Venray een prima optie om te bezoeken, er wordt ieder jaar weer een gevarieerd programma samengesteld met bijvoorbeeld muzikale optredens, een kindermiddag, een loterij, een vuurwerkshow, enzovoorts. De Kermis van Venray staat op het programma van vrijdag 31 juli tot en met woensdag 5 augustus 2020.

Openingstijden

De openingstijden van Kermis Venray zijn in 2020 als onderstaand weergegeven:

  • Vrijdag 31 juli: 15.00 – 01.00
  • Zaterdag 1 augustus: 13.00 – 02.00
  • Zondag 2 augustus: 13.00 – 01.00
  • Maandag 3 augustus: 13.00 – 01.00
  • Dinsdag 4 augustus: 13.00 – 01.00
  • Woensdag 5 augustus: 13.00 – 01.00

Attractie- en ritprijzen

Tijdens Kermis Venray betaal je nooit teveel voor een ritje in je favoriete attractie, de ritprijzen zijn namelijk vastgelegd. Voor de kleinere kinderattracties betaal je maximaal 1,50 per ritje, voor grootvermaak ligt de maximumprijs op € 2,30 per rit. Slechts enkele attracties hebben toestemming om hogere ritprijzen te rekenen. Leuke kortingen scoor je door in de Venrayse Kermiskrant de kortingsbonnen uit te knippen.

Bezoeken Kermis Venray

Kermis Venray vindt plaats in de binnenstad van de gemeente. Het kermisgebied omvat het Henseniusplein, Raadhuisstraat, Schouwburgplein, Schoolstraat, Gouden Leeuwplein, Raadhuisplein en Grote Markt. Het centrum van de stad is het eenvoudigst te bereiken met de fiets of te voet. Als je van verder weg komt kan je natuurlijk met de trein komen en uitstappen op het treinstation van Venray, dit treinstation ligt wel best ver van de kermis vandaan. Wel kan je met de bus deze afstand overbruggen. Als je wilt overnachten in Venray is dat ook mogelijk, de vrije hotelkamers met prijzen zijn op een rijtje gezet: