Kalender » Kermis Vlissingen

Kermis Vlissingen: 22 – 30 juli 2017

5c44922bf3f34012af2d16daef13bedd.jpg

Het toeristische Zeeland bruist vooral in de maand juli wanneer er vele duizenden toeristen aanwezig zijn uit binnen- en buitenland. In de maand juli organiseert men ook in Vlissingen de gezellige kermis van Vlissingen. Kermis Vlissingen wordt door ongeveer honderdduizend mensen bezocht en behoort daarmee tot de grootste kermissen van de provincie Zeeland. Kom meer te weten over Kermis Vlissingen 2017 waaronder informatie over openingstijden, locatie, attracties en ritprijzen, korting, programma en optredens, bereikbaarheid en hotels.

Kermis Vlissingen 2017

Kermis Vlissingen betekent kermis in dé vakantieprovincie van Nederland. Gezelligheid, zon, water, lekker eten en drinken en natuurlijk bloedstollende attracties. Iedere editie weet kermis Vlissingen weer een goede mix van spektakel, nostalgie en familieattracties te strikken. In combinatie met gezellige muzikale optredens en bomvolle terrassen belooft kermis Vlissingen ook in 2017 weer een succes te worden. Bezoekers uit de stad en omliggende dorpen togen massaal naar de binnenstad van het prachtige Vlissingen. Tevens zijn er een vuurwerkavond, de bekende Blauwe maandag en de afsluitende familiedag. Kermis Vlissingen vindt plaats van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juli 2017. Hiermee wijkt de organisatie niet af van de traditie dat de kermis van Vlissingen in de laatste week van de maand juli plaatsvindt.

Openingstijden

De openingstijden van Kermis Vlissingen 2016 zullen als onderstaand zijn:

  • Vrijdag 15 juli: 14.00 – 24.00 uur
  • Zaterdag 16 tot en met woensdag 20 juli: 13.00 – 24.00 uur
  • Donderdag 21 juli: 13.00 – 01.00 uur (in de avond vuurwerk)
  • Vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli: 13.00 – 24.00 uur

 

Overigens kunnen sommige delen van kermis Vlissingen al eerdere worden gesloten.

Attractie- en ritprijzen

De kermis van Vlissingen is met recht voordelig te noemen. Zo bedraagt op de openingsdag de ritprijs van alle attracties van 14.00 tot 19.00 uur slechts € 1,-. Een deel van de kermis (Arsenaalplein en Zeilmarkt) rekent zelfs de hele kermis lang dit kortingstarief voor de attracties.

Bezoeken Kermis Vlissingen

Kermis Vlissingen vindt plaats in het centrum van de stad rondom de Vissershaven. Als locaties kunnen ruwweg de straten en pleinen Bellamypark, Nieuwendiijk, Zeilmarkt, Spuistraat, Ruyterplein en Arsenaalplein worden aangehouden. Automobilisten kunnen bezoeken op de parkeerpleinen en in parkeergarages rondom de binnenstad. Ook het treinstation van Vlissingen is niet ver weg van het kermisterrein en ligt op loopafstand. Om meerdere dagen te kunnen genieten van kermis Vlissingen en de mooie stad met al haar toeristische trekpleisters is het mogelijk een hotelovernachting te boeken. Alle vrije hotelkamers met de bijbehorende prijzen per nacht vind je via: