Kermis Volendam

Last update: 20-03-2020

Het oergezellige Volendam staat begin september gedurende vier dagen in het teken van de plaatselijke kermis. De lokale bevolking en vele toeristen genieten van de spannende attracties, gezellige optredens en lekker eten en drinken. Kermis Volendam is een van de best bezochte kermissen uit de regio en staat garant voor spektakel. Alles over kermis Volendam 2020 waaronder informatie over openingstijden, attracties en ritprijzen, korting, programma en locaties, bereikbaarheid en hotels volgt onderstaand.

Kermis Volendam 2020

Iedereen die eens in Volendam is geweest wordt gegrepen door de gezellige sfeer van het authentieke vissersdorp. Tijdens kermis Volendam is de sfeer nog eens extra goed en barst het van de leuke attracties. Behalve spectaculaire attracties vind je ook vermaak voor het hele gezin en nostalgische attracties. Volendam staat natuurlijk bekend om vis en muziek en ook dit ontbreekt niet in de vorm van eettentjes en muzikale optredens. Kermis Volendam weet ieder jaar weer een boeiend kermisprogramma en spannende attracties te presenteren. Het kermisgebied bevindt zicht in het centrum van het dorp. Kermis Volendam vindt plaats van vrijdag 4 tot en met maandag 7 september 2019.

Openingstijden

Kermis Volendam heeft de volgende openingstijden in 2020:

  • Vrijdag 4 september: 14.00 – 02.00 uur
  • Zaterdag 5 september: 14.00 – 02.00 uur
  • Zondag 6 september: 14.00 – 02.00 uur
  • Maandag 7 september: 12.00 – 24.00 uur (vanaf 10.00 uur markt op de Edammerweg)

Attractie- en ritprijzen

Om een ritje te maken in één van de attracties op kermis Volendam hoef je niet diep in de buidel te tasten. De kinderattracties en klein vermaak kosten per rit slechts € 1,20 terwijl het grootvermaak met een kostprijs van € 2 ook zeer voordelig is. Slechts enkele topattracties mogen een hogere ritprijs vragen.

Bezoeken Kermis Volendam

De kermis van Volendam vindt plaats in het gebied Europaplein, Sint Jozefstraat, Zeestraat, C.J. Conijnstraat en het Amvoterrrein. Deze locaties liggen in het centrum van het dorp. Aangezien er in Volendam geen treinstation is, ben je als bezoeker van buiten de regio aangewezen op de auto of bus. Volendam is ideaal om wat langer te vertoeven (zeer toeristisch) en beschikt over tal van goede hotels. Vind beschikbare hotelkamers met een vermelding van de prijs per nacht via:

Kermis Edam

In het naburige Edam beschikken ze ook over een leuke kermis. Kermis Edam vindt plaats van donderdag 27 augustus tot en met zondag 30 augustus 2020. De openingstijden van kermis Edam zijn dagelijks van 14.00 uur tot 02.00 uur. Op kermis Edam rekenen ze dezelfde prijzen als die op kermis Volendam van toepassing zijn.