Kermis Wijchen

Last update: 20-03-2020

Wijchen en omstreken kijken ieder jaar uit naar de kermis in Wijchen die in de maand september wordt georganiseerd. Het vierdaagse evenement trekt tienduizenden bezoekers naar het centrum van Wijchen. De kermis is ieder jaar weer een brok gezelligheid en folklore. Behalve tientallen attracties is er ook een aantrekkelijk amusementsprogramma en natuurlijk volop terrassen en eetgelegenheden. Kom meer te weten over Kermis Wijchen 2020 zoals de openingstijden, attractie- en ritprijzen, programma en bereikbaarheid.

Kermis Wijchen 2020

Van vrijdag 18 tot en met dinsdag 22 september 2020 staat de kermis van Wijchen op het programma. Of je nu gewoon sfeer wilt proeven, een terrasje wilt pikken, van de adrenaline wilt genieten in een spectaculaire attractie of een hapje wilt eten; voor iedereen is er voldoende leuks te beleven op de kermis van Wijchen. Voor jong en oud wordt Kermis Wijchen weer een feestje met een meer dan prima sfeer. In totaal duurt het evenement vijf dagen, waaronder een weekend.

Openingstijden

De openingstijden van Kermis Wijchen 2020 zijn als volgt:

  • Vrijdag 18 september: 19.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 19 september: 13.00 – 01.00 uur
  • Zondag 20 september: 13.00 – 24.00 uur
  • Maandag 21 september: 13.00 – 24.00 uur
  • Dinsdag 22 september: 13.00 – 24.00 uur

Attractie- en ritprijzen

Kermis Wijchen is een voordelige kermis, voor de meeste attracties betaal je per rit namelijk slechts € 1,50. De kinderattracties kosten zelfs maar € 1,- per ritje. De grotere en meest spectaculaire attracties kunnen incidenteel duurder zijn dan € 1,50 per rit. Met deze prijzen is een dagje kermis absoluut een betaalbaar dagje uit.

Programma

De kermis wordt officieel op zaterdagmiddag geopend. Ieder jaar weer zijn er optredens van bekende artiesten. De kermis van Wijchen richt zich zeer sterk op kinderen en het gezin, zo vindt er ieder jaar een kleurwedstrijd plaats op maandagmiddag. Ook zijn er optredens van voor kinderen bekende televisiefiguren. Houd je van een mooie vuurwerkshow? Zorg dan dat je dinsdagavond om 21.30 uur aanwezig bent tijdens de vuurwerkshow. Het exacte programma van de kermis vind je op de website van Kermis Wijchen. 

Bezoeken Kermis Wijchen

Wijchen is aan de snelwegen A50, A73 en A326 gelegen ten zuidwesten van de stad Nijmegen. Parkeren is mogelijk in het centrum op loopafstand van de kermis. In Wijchen beschikt men over een eigen NS-treinstation waarvandaan je ook lopend naar het kermisterrein kunt lopen. Ook zijn er meerdere hotels te vinden in de Gelderse gemeente. Vergelijk de prijzen van de hotelkamers via: