Kerstmarkt Antwerpen 

Last update: 13-09-2019

Gezellige kraampjes, sfeervolle verlichting, prachtige gebouwen, een schaatsbaan en noem het allemaal maar op. Kerstmarkt Antwerpen heeft het allemaal. Kerstmarkt Antwerpen behoort tot de grootste kerstmarkten van België en kan ieder jaar weer bogen op een uitermate goede sfeer. De kerstmarkt maakt deel uit van het grote evenement Winter in Antwerpen. Wil je ook eens de Kerstmarkt van Antwerpen bezoeken? Kom meer te weten over Kerstmarkt Antwerpen 2019 - 2020 waaronder datum en locaties, de bereikbaarheid per auto en trein, het overnachten in een hotel in Antwerpen, de openingstijden en het programma.

Winter in Antwerpen

Het ideale gezinsuitje is al vele jaren het bezoeken van een Kerstmarkt. Wil je er echt even uit zijn, maar toch niet te ver van huis gaan? Misschien is Kerstmarkt Antwerpen, onderdeel van Winter in Antwerpen, dan wel de ideale optie. Antwerpen ligt immers niet ver van Nederland, heeft een prachtige historische binnenstad, een grote Kerstmarkt en je kunt er geweldig kerstshoppen. Kerstmarkt Antwerpen bestaat uit kraampjes en stalletjes waar je de mooiste kerstspullen kunt kopen en is verdeeld over onder andere de Grote Markt, het Steenplein, de Suikerrui en de Groenplaats. Ook wanneer je wat wilt eten of drinken ben je op de goede plaats.

Datum 2019 - 2020

Kerstmarkt Antwerpen vindt plaats van zaterdag 7 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020. Het evenement weet in die kleine maand tijd vele honderdduizenden belangstellenden naar de stad te doen komen speciaal voor dit evenement.

Openingstijden

Kerstmarkt Antwerpen heeft de onderstaande reguliere openingstijden, waarbij op feestdagen beperktere openingstijden kunnen gelden:

  • Maandag: 12.00 - 22.00 uur
  • Dinsdag: 12.00 - 22.00 uur
  • Woensdag: 12.00 - 22.00 uur
  • Donderdag: 12.00 - 22.00 uur
  • Vrijdag: 12.00 - 00.00 uur
  • Zaterdag: 12.00 - 00.00 uur
  • Zondag: 12.00 - 22.00 uur
  • 24 en 31 december, 1 en 6 januari : 12.00 - 18.00 uur
  • 1 januari: 14.00 - 23.00 uur

Gratis te bezoeken

Zoals altijd is de Kerstmarkt van Antwerpen gratis te bezoeken. Het is een openbaar evenement dat door iedereen vrij te bezoeken is en daardoor ideaal is voor een bezoek met de hele familie.

Bezoeken Kerstmarkt Antwerpen

De stad Antwerpen is de tweede stad van België en wordt door meerdere snelwegen ontsloten. Antwerpen gaat vaak gebukt onder grote verkeersdrukte en ook parkeren is vaak moeizaam. Houd hier rekening mee wanneer je met de auto de Kerstmarkt van Antwerpen wilt bezoeken. Antwerpen is een van de leukste steden uit België en ideaal voor een langer verblijf inclusief hotelovernachting:

Met de trein naar de kerstmarkt

Als je in de gelegenheid bent om met de trein de Kerstmarkt te bezoeken is dit zeker aan te raden. Je stapt namelijk uit op kleine afstand van de Kerstmarkt. Tickets zijn te koop via:

Kerstshoppen

Het mooie aan Kerstmis is dat de voorpret bijna net zo leuk is als de daadwerkelijke feestdagen zelf. Een van de dingen die je moet doen voordat Kerst begint is kerstshoppen. En waar kan dat nou beter dan in een internationale stad als Antwerpen met haar vele winkels waar alle grote ketens aanwezig zijn.