Kerstmarkt Bremen

Last update: 08-11-2019

De Noord-Duitse stad Bremen beschikt over een prachtige Kerstmarkt die tot de toppers van het land behoren. Kerstmarkt Bremen is gevestigd rond het stadhuis en de kathedraal van Bremen en dompelt de bezoeker helemaal onder in de warme kerstsfeer. Kerstmarkt Bremen bezoeken is een aanrader voor iedereen, jong en oud zullen genieten van de sfeer. Kom alles te weten over Kerstmarkt Bremen 2019 inclusief de locaties waar de Kerstmarkt staat, wat de openingstijden zijn, of je het best kunt reizen met de auto of de trein en tips voor voordelige hotelovernachtingen.

Kerstmarkt Bremen 2018

Kerstmarkt Bremen wordt jaarlijks bezocht door ongeveer anderhalf miljoen mensen welke op de 180 kerstkramen afkomen. Kerstmarkt Bremen bestaat uit drie delen, namelijk een winterse markt, een historische markt en een maritieme markt. Je loopt via een prachtig verlichte route door de stad en ondertussen ben je in de gelegenheid om te genieten van de heerlijke sfeer. Tijdens Kerstmarkt Bremen geniet je bijvoorbeeld van theatervoorstellingen, concerten, kerstspellen, enzovoorts. Het programma is geschikt voor alle leeftijden. De volgende editie van Kerstmarkt Bremen is van maandag 25 november tot en met maandag 23 december 2019.

Openingstijden

Kerstmarkt Bremen heeft in 2019 deze openingstijden:

  • Maandag: 10.00 - 20.30 uur
  • Dinsdag: 10.00 - 20.30 uur
  • Woensdag: 10.00 - 20.30 uur
  • Donderdag: 10.00 - 20.30 uur
  • Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 - 21.00 uur
  • Zondag: 11.00 - 20.30 uur

Gratis toegang

Uiteraard is de toegang tot Kerstmarkt Bremen vrij van entree, je hoeft dus geen entreebewijs of kaarten te kopen. Dankzij de gratis entree kon het evenement uitgroeien tot een van de best bezochte evenementen van Noord-Duitsland.

Bezoeken Kerstmarkt Bremen

Bremen is een stad in het noordwesten van Duitsland en daardoor vooral voor bezoekers vanuit noordoost Nederland goed bereikbaar (bereken hier de route). Een stad met het formaat van Bremen beschikt uiteraard over voldoende (betaalde) parkeergelegenheden in het stadscentrum. Veel bezoekers uit Nederland blijven na het bezoek aan de kerstmarkt overnachten in Bremen:

Met de trein

Ook per trein is Kerstmarkt Bremen te bereiken, stap hiervoor uit op treinstation Bremen Hauptbahnhof. Vanuit dit treinstation kan je met tramlijn 4 verder reizen naar tramhalte Domsheide. Een internationaal treinticket koop je voordelig via:

Kerstshoppen Bremen

Duitse steden staan bekend om hun winkelstraten die over het algemeen ruim zijn opgezet en zeer veelzijdig zijn. In Bremen is dit niet anders, je kunt er overheerlijk shoppen. En shoppen tijdens de kerstperiode is natuurlijk beter bekend als kersthoppen. Wat je ook zoekt, in Bremen zal je waarschijnlijk wel slagen.