Kalender » Kerstmarkt Brugge

Kerstmarkt Brugge: 25 november 2016 - 2 januari 2017

349e0163aba34fddac22e9ee79048602.jpg

Kerstmarkt Brugge vindt plaats op een fantastische locatie in misschien wel de mooiste stad van België en ver daarbuiten. Het superknusse centrum van Brugge met haar smalle steegjes en historische gebouwen zijn een toeristische attractie zonder weerga. Dankzij Kerstmarkt Brugge is de intieme binnenstad nog eens extra sfeervol wanneer de ultieme kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, hapjes en drankjes de toon zetten. Kerstmarkt Brugge is dan ook uitermate geliefd bij toeristen uit heel Europa. Kom alles te weten over Kerstmarkt Brugge 2016 waaronder de datum, openingsuren, bereikbaarheid per trein en auto, hotelovernachtingen en locaties.

Kerstmarkt Brugge

Kerstmarkt Brugge vindt plaats in misschien wel de mooiste stad van Europa en dompelt de bezoekers nog eens extra in de gezellige kerstsfeer. Kerstmarkt Brugge vindt plaats in de historische binnenstad op en rondom de Grote Markt en het Simon Stevinsplein. Uiteraard zijn er tal van gezellige kraampjes waar de leukste kerstcadeautjes en met de hand vervaardigde spullen te koop zijn. Ook is er een schaatsbaan in de stad en kan je prima zorgen voor de innerlijke mens bij een van de vele eet- en drinkgelegenheden. Kerstmarkt Brugge wordt jaarlijks door honderdduizenden mensen bezocht waaronder ook een flink deel Nederlandse bezoekers. 

Datum 2016

De start van de volgende editie van Kerstmarkt Brugge staat op de agenda op vrijdag 25 november 2016. Het evenement zal worden beëindigd op maandag 2 januari 2017.

Openingsuren

Kerstmarkt Brugge heeft de volgende openingsuren:

  • Maandag: 10.30 - 22.00 uur
  • Dinsdag: 10.30 - 22.00 uur
  • Woensdag: 10.30 - 22.00 uur
  • Donderdag: 10.30 - 22.00 uur
  • Vrijdag: 10.30 - 23.00 uur
  • Zaterdag: 10.30 - 23.00 uur
  • Zondag: 10.30 - 22.00 uur
  • Op 24 december sluit Kerstmarkt Brugge al om 17.00 uur.

Bezoeken Kerstmarkt Brugge

Kerstmarkt Brugge is via de snelweg E40 eenvoudig te bereiken vanuit meerdere richtingen. Parkeren is mogelijk in de binnenstad. Brugge is een van de mooiste steden ter wereld. Eigenlijk is het zonde om hier niet wat langer te vertoeven, bijvoorbeeld in een van de vele hotels die de stad rijk is:

Treintickets

Omdat de binnenstad van Brugge vooral bestaat uit smalle straatjes kan het een verademing zijn om met het openbaar vervoer te reizen naar de stad. De trein is een prima vervoersmiddel omdat het treinstation van Brugge gunstig is gelegen ten opzichte van Kerstmarkt Brugge:

Gratis entree

Kerstmarkt Brugge is gratis te bezoeken, er worden geen entreegelden geheven.

Kerstshoppen Brugge

Weinig steden hebben de allure van Brugge waarbij historie en de tegenwoordige tijd zo mooi hand in hand gaan. De gebouwen en watergangen doen middeleeuws aan, het winkelaanbod is echter zeer modern. In Brugge kan je prima de laatste mode en de prachtigste kerstcadeaus shoppen. Houd je van kerstshoppen, dan is Brugge een uitmuntende keuze. Gedurende de feestmaand zijn extra koopzondagen ingelast zodat je er ook op zondag kerstinkopen kunt doen.