Kerstmarkt Brugge

Last update: 18-10-2019

Kerstmarkt Brugge vindt plaats op een fantastische locatie in misschien wel de mooiste stad van België en ver daarbuiten. Het superknusse centrum van Brugge met haar smalle steegjes en historische gebouwen zijn een toeristische attractie zonder weerga. Dankzij Kerstmarkt Brugge is de intieme binnenstad nog eens extra sfeervol wanneer de ultieme kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, hapjes en drankjes de toon zetten. Kerstmarkt Brugge is dan ook uitermate geliefd bij toeristen uit heel Europa. Kom alles te weten over Kerstmarkt Brugge 2019 - 2020 waaronder de datum, openingsuren, bereikbaarheid per trein en auto, hotelovernachtingen en locaties.

Kerstmarkt Brugge

Kerstmarkt Brugge vindt plaats in misschien wel de mooiste stad van Europa en dompelt de bezoekers nog eens extra in de gezellige kerstsfeer. Kerstmarkt Brugge vindt plaats in de historische binnenstad op en rondom de Grote Markt en het Simon Stevinsplein. Uiteraard zijn er tal van gezellige kraampjes waar de leukste kerstcadeautjes en met de hand vervaardigde spullen te koop zijn. Ook is er een schaatsbaan in de stad en kan je prima zorgen voor de innerlijke mens bij een van de vele eet- en drinkgelegenheden. Kerstmarkt Brugge wordt jaarlijks door honderdduizenden mensen bezocht waaronder ook een flink deel Nederlandse bezoekers. 

Datum 2019 - 2020

De volgende editie van Kerstmarkt Brugge vindt plaats van vrijdag 22 november 2019 tot woensdag 01 januari 2020.

Visit Bruges | © Jan D'Hondt

Openingsuren

Kerstmarkt Brugge 2019-2020 heeft de volgende openingsuren:

  • Maandag: 10.30 - 22.00 uur
  • Dinsdag: 10.30 - 22.00 uur
  • Woensdag: 10.30 - 22.00 uur
  • Donderdag: 10.30 - 22.00 uur
  • Vrijdag: 10.30 - 23.00 uur
  • Zaterdag: 10.30 - 23.00 uur
  • Zondag: 10.30 - 22.00 uur
  • Op 24 december sluit Kerstmarkt Brugge al om 17.00 uur

Bezoeken Kerstmarkt Brugge

Kerstmarkt Brugge is via de snelweg E40 eenvoudig te bereiken vanuit meerdere richtingen. Parkeren is mogelijk in de binnenstad. Brugge is een van de mooiste steden ter wereld. Eigenlijk is het zonde om hier niet wat langer te vertoeven, bijvoorbeeld in een van de vele hotels die de stad rijk is:

Treintickets

Omdat de binnenstad van Brugge vooral bestaat uit smalle straatjes kan het een verademing zijn om met het openbaar vervoer te reizen naar de stad. De trein is een prima vervoersmiddel omdat het treinstation van Brugge gunstig is gelegen ten opzichte van Kerstmarkt Brugge:

Gratis entree

Kerstmarkt Brugge is gratis te bezoeken, er worden geen entreegelden geheven.

Kerstshoppen Brugge

Weinig steden hebben de allure van Brugge waarbij historie en de tegenwoordige tijd zo mooi hand in hand gaan. De gebouwen en watergangen doen middeleeuws aan, het winkelaanbod is echter zeer modern. In Brugge kan je prima de laatste mode en de prachtigste kerstcadeaus shoppen. Houd je van kerstshoppen, dan is Brugge een uitmuntende keuze. Gedurende de feestmaand zijn extra koopzondagen ingelast zodat je er ook op zondag kerstinkopen kunt doen.