Home » Kingsday Festival

Bakermat & Friends - Kingsday Special

f8ab58667c804420a98bbc77e5048939.jpg

Er is nog geen informatie bekend over de editie van 2018! Mogelijk gaat het evenement dus niet door!

Tijdens Koningsdag worden er in het hele land Koningsdagfeesten georganiseerd. Een van deze festivals zal plaatsvinden bij het treinstation van Amsterdam Sloterdijk en luistert naar de naam Bakermat & Friends (Kingsday Special). Dit festival is de opvolger van Kingsday Festival dat altijd nabij het Olympisch Stadion in Amsterdam werd georganiseerd. Kom meer te weten over Bakermat & Friends (Kingsday Special) 2017 waaronder tijden, line-up en programma, tickets en kaartverkoop, hotels en bereikbaarheid.

Bakermat & Friends (Kingsday Special)

Een van de fijnste Koningsdagfestivals vindt dit keer plaats in Amsterdam waar Bakermat & Friends (Kingsday Special) wordt georganiseerd. Bakermat & Friends (Kingsday Special) is een dancefestival waar je vooral housemuziek, minimal electro en techno zult horen. Het is de Nederlandse DJ en producer Bakermat die zijn naam heeft verbonden aan het festival. Diverse bevriende DJ’s zullen gedurende de dag hun kunsten vertonen op het podium. Bakermat & Friends (Kingsday Special) vindt plaats op donderdag 27 april 2017.

Line-up en tijden

De complete line-up is te vinden op de website van het festival. Bakermat & Friends (Kingsday Special) begint om 12.00 uur en eindigt rond de klok van 20.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Een regulier ticket voor Bakermat & Friends (Kingsday Special) kost € 25,- per persoon. Wie er vroeg bij was betaalt als Early Bird het kortingstarief van € 19,50 per persoon of voor de first release tickets € 22,50.

Bezoeken Bakermat & Friends (Kingsday Special)

Het dancefestival Bakermat & Friends (Kingsday Special) vindt plaats nabij het treinstation van Amsterdam Sloterdijk. Als adres kan je de Zaventemweg aanhouden. Vanwege de ligging is de trein natuurlijk het meest ideale vervoersmiddel. Tevens zijn er gelijknamige metro-, tram- en bushaltes te vinden bij het treinstation. Veel bezoekers duiken na afloop van Bakermat & Friends (Kingsday Special) nog de binnenstad van Amsterdam in om daar verder te feesten. Uiteraard zijn er volop hotels waar overnacht kan worden: