Loveland van Oranje

Last update: 11-02-2020

Tijdens Koningsdag worden er in het hele land Koningsdagfeesten georganiseerd. Een van deze festivals zal plaatsvinden in het Meerpark en luistert naar de naam Loveland van Oranje. Kom meer te weten over Loveland van Oranje 2020 waaronder tijden, line-up en programma, tickets en kaartverkoop, hotels en bereikbaarheid.

Loveland van Oranje 2020

Een van de fijnste Koningsdagfestivals vindt ieder jaar plaats in Amsterdam waar Loveland van Oranje wordt georganiseerd. Loveland van Oranje is een dancefestival met een flinke focus op techno. Tientallen bekende en minder bekende DJ's zullen hun kunsten tonen op maandag 27 april 2020.

Line-up en tijden

De complete line-up is te vinden op de website van het festival. Loveland van Oranje begint om 11.00 uur en eindigt rond de klok van 20.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Een regulier ticket voor Loveland van Oranje kost € 39,50 per persoon exclusief servicekosten. Wie er vroeg bij was betaalt als Early Bird het kortingstarief, een early bird ticket kost € 35,50. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten.

Bezoeken Loveland van Oranje

Het dancefestival Loveland van Oranje vindt plaats in het Amsterdamse Meerpark, wat gelegen is nabij Amsterdam Zuidoost. Als adres kan je de Radioweg 64 aanhouden. Vanwege de ligging is de trein natuurlijk het meest ideale vervoersmiddel. Zo ligt treinstation Amsterdam Science Park op loopafstand. Vanaf treinstation Amsterdam Amstel rijdt een pendelbus waarvan je gebruik kunt maken voor € 5. Veel bezoekers duiken na afloop van Loveland van Oranje nog de binnenstad van Amsterdam in om daar verder te feesten. Uiteraard zijn er volop hotels waar overnacht kan worden: