Home » Kingsland Festival

Kingsland Festival

Last update: 30-06-2018

Kingsland Festival is een dance evenement dat plaatsvindt in maar liefst vijf steden, namelijk Amsterdam, Den Bosch, Oldenzaal, Maastricht en Groningen. In respectievelijk de RAI, Brabanthallen en het Stadspark kan er gedurende een hele dag worden genoten van de betere DJ’s en beats. Uiteraard staat Kingsland Festival in het teken van Koningsdag waardoor het een oranjegetint dancefeest is. Kom meer te weten over Kingsland Festival 2019 inclusief informatie over tickets,  timetable en line-up, locaties en hotels.

Kingsland Festival 2019

Diverse grote namen uit de dancescene zullen op Koningsdag een geweldig feest kleur geven met fijne DJ-sets. Kingsland Festival is natuurlijk oranje gekleurd aangezien het op Koningsdag wordt georganiseerd. Op maar liefst vijf locaties in vijf verschillende steden in het land worden Kingsland festivals georganiseerd. De muzieksoort die ten tonele wordt gebracht is dancemuziek. De volgende editie van Kingsland Festival vindt plaats op zaterdag 27 april 2019.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Kingsland Festival zijn eind februari te koop via de website van het evenement. Om Kingsland Festival bij te wonen dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. De kosten zijn als volgt:

  • Early bird: € 23,50 (Twente, Den Bosch, Groningen, Maastricht), € 29,50 (Amsterdam)
  • Regulier: € 28,50 (Twente, Den Bosch, Groningen, Maastricht), € 34,50 (Amsterdam)
  • Late bird: € 33,50 (Twente, Den Bosch, Groningen, Maastricht), € 39,50 (Amsterdam)

Festivaltijden en line-up

Ieder jaar pakt de organisatie uit met een hele rits grote namen uit de dancewereld, uiteraard grotendeels Nederlandse DJ’s. De festivaltijden zijn:

  • Kingsland Amsterdam: 12.00 - 20.00 uur
  • Kingsland Twente, Den Bosch, Groningen: 12.00 - 23.00 uur

Locaties

De locaties waar Kingsland Festival wordt georganiseerd bevinden zich in de steden Amsterdam, Den Bosch en Groningen:

  • Amsterdam: RAI Amsterdam (indoor en outdoor)
  • Den Bosch: De Brabanthallen (indoor en outdoor)
  • Groningen: Stadspark Drafbaan (outdoor)
  • Oldenzaal: Het Hulsbeek
  • Maastricht: MECC

Hotelovernachting

Het is goed mogelijk dat je na afloop van Kingsland Festival niet naar huis meer wilt rijden of nog een lange treinreis wilt maken. Veel bezoekers kiezen dan ook voor een hotelovernachting in een van de drie steden. Een hotelovernachting geeft je tevens de kans om nog meer toeristische attracties te bezoeken de dag erop. Vergelijk hier hotelkamers in Amsterdam, Oldenzaal, Maastricht, Den Bosch of Groningen en kies het beste en voordeligste hotel: