Kalender » KLM Open

KLM Open: 14 - 17 september 2017

a6b736796667469789d4068885f6a7de.jpg

Het meest bekende golftoernooi van Nederland is de KLM Open. In het verleden speelden golfers van wereldklasse op dit aansprekende toernooi. De KLM Open maakt deel uit van de Europese Golftour en dus ook deze editie zullen er weer aansprekende namen present zijn. Als je de KLM Open wilt bezoeken moet je hiervoor een ticket kopen. Onderstaand meer informatie over de KLM Open waaronder tickets en kaartverkoop, programma en openingstijden en bereikbaarheid.

KLM Open 2017

De Nederlandse golfsport beleeft ieder jaar weer een hoogtepunt wanneer de KLM Open op het programma staat. Dit sportevenement maakt onderdeel uit van de Europese Tour, een serie golfwedstrijden. Het toernooi heeft in het verleden meerdere namen gedragen, maar nu al enige tijd heeft het de naamsponsor KLM. De KLM Open wordt gespeeld op het golfterrein The Dutch in Spijk. Zorg dat je er weer bij bent van donderdag 14 tot en met zondag 17 september 2017 en geniet van de golfsport op een hoog en internationaal niveau. Diverse toppers zullen op de green staan en alles in het werk stellen om in zo min mogelijk slagen het toernooi af te werken.

Tickets en kaartverkoop

Een toegangsticket voor de KLM Open is online te koop via de website van het sportevenement. Online ontvang je namelijk een leuke korting op je kaarten. Heb je geen online ticket gekocht? Uiteraard is het ook mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa van het evenement.

Programma en openingstijden

Uiteraard is er meer te beleven dan alleen het golftoernooi. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en er is voldoende gelegenheid om eten en drinken te kopen. Volg de website van de KLM Open voor het programma. Ook vind je hier van dag tot dag de openingstijden en wedstrijdtijden.

Bezoeken KLM Open

Het golftoernooi vindt plaats op golfterrein The Dutch in Spijk. Dit golfterrein ligt ten noordwesten van Gorinchem nabij de autosnelwegen A15 en A27. Parkeren is mogelijk bij het sportpark, het adres waar je naar kunt navigeren is Haarweg 3, 4212 KJ te Spijk. Als je met het openbaar vervoer reist kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld de treinstations van Gorinchem of Arkel. In de omgeving vind je verschillende goede hotels waar kan worden overnacht:

Golfspullen kopen

Heb je nog voordelige golfspullen nodig? Onderstaand zijn de aanbiedingen van enkele grote aanbieders te vinden: