KLM Open

Last update: 20-03-2020

Het meest bekende golftoernooi van Nederland is de KLM Open. In het verleden speelden golfers van wereldklasse op dit aansprekende toernooi. De KLM Open maakt deel uit van de Europese Golftour en dus ook deze editie zullen er weer aansprekende namen present zijn. Als je de KLM Open wilt bezoeken moet je hiervoor een ticket kopen. Onderstaand meer informatie over de KLM Open 2020 waaronder tickets en kaartverkoop, programma en tijden en bereikbaarheid.

KLM Open 2020

De Nederlandse golfsport beleeft ieder jaar weer een hoogtepunt wanneer de KLM Open op het programma staat. Dit sportevenement maakt onderdeel uit van de Europese Tour, een serie golfwedstrijden. Het toernooi heeft in het verleden meerdere namen gedragen, maar nu al enige tijd heeft het de naamsponsor KLM. De KLM Open wordt gespeeld op het golfterrein The Dutch in Spijk. Zorg dat je er weer bij bent van donderdag 17 tot en met zondag 20 september 2020 en geniet van de golfsport op een hoog en internationaal niveau. Diverse toppers zullen op de green staan en alles in het werk stellen om in zo min mogelijk slagen het toernooi af te werken.

Tickets en kaartverkoop

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Een toegangsticket voor de KLM Open is online te koop via de website van het sportevenement. Online ontvang je namelijk een leuke korting op je kaarten. Afhankelijk van de dag kost een dagticket tussen de € 35 en € 45. Een passe-partout voor alle dagen van de KLM Open kost € 90 per persoon. Heb je geen online ticket gekocht? Uiteraard is het ook mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa van het evenement. Overigens is het voor kinderen tot en met 12 jaar helemaal gratis te bezoeken, en kinderen van 12 tot en met 18 jaar ontvangen 50% korting. Voor jongeren wordt het kaartje al helemaal spotgoedkoop als je ook nog je NGF-pas laat zien, dan zijn kaartjes nog maar € 7,50.

Programma en tijden

Uiteraard is er meer te beleven dan alleen het golftoernooi. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en er is voldoende gelegenheid om eten en drinken te kopen. Volg de website van de KLM Open voor het programma. 

De tijden dat het terrein open is en bezocht kan worden zijn iedere dag van 7.00 tot 21.30 uur.

Bezoeken KLM Open

Het golftoernooi vindt plaats op golfterrein Bernardus in Cromvoirt. Dit golfterrein ligt in Den Bosch nabij de autosnelwegen A59 en A65. Er is geen parkeergelegenheid bij de baan zelf, als je met de auto komt kan je het beste de borden KLM Open volgen, een parkeerkaart kan gekocht worden voor € 15. Als je met het openbaar vervoer reist kan er gebruik gemaakt worden van buslijnen die rijden vanaf station Den Bosch, deze bussen stoppen op loopafstand van de baan. In de omgeving vind je verschillende goede hotels waar kan worden overnacht: