KLM Werelddeal Weken

Last update: 27-01-2020

Tweemaal per jaar is het mogelijk om je vliegtickets van KLM met grote kortingen te kopen tijdens de KLM Werelddeal Weken. Het zijn de grootste actieweken van de nationale Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Tijdens deze kortingsweken boek je vliegtickets met tientallen procenten korting waardoor je al snel honderden euro’s bespaard. De bestemmingen waaruit gekozen kan worden bevinden zich over de hele wereld. Kom meer te weten over wanneer de KLM Werelddeal Weken in 2020 plaatsvinden.

Datum 2020

Zoals benoemd zijn er tweemaal per jaar KLM Werelddeal Weken, telkens in de maanden januari en september. Dit betekent twee tot drie weken aan enorme kortingen op je vliegtickets. De eerstvolgende edities van de KLM Werelddeal Weken starten op:

  • Donderdag 8 januari 2020 (inschatting)
  • Donderdag 3 september 2020 (niet bevestigd)

Bestemmingen Werelddeal Weken

Aangezien KLM op bestemmingen in de hele wereld vliegt is de keuze enorm. Vluchten naar meer dan honderd bestemmingen worden in prijs verlaagd. In het zoekformulier geef je eenvoudigweg aan naar welke bestemming je wilt vliegen, welke vertrekdatum en retourdatum je wenst en vervolgens krijg je de prijzen getoond. Ook biedt KLM via bijvoorbeeld banners spectaculaire acties en aanbiedingen aan, je ziet dus bijvoorbeeld een kortingsactie naar New York voor een prachtig gereduceerd tarief. Misschien kom je zo wel op goede ideeën.

Kortingen van honderden euro's

De kortingen varieren per vliegticket. Voor de verder weg gelegen bestemmingen is de korting meestal enkele honderden euro's. Mede dankzij dit enorme kortingsbedrag zijn de Werelddeal Weken ieder jaar zeer populair.

Nieuwsbrief en social media

Om niks te missen van de KLM Werelddeal Weken is het mogelijk om je via de website van de KLM Werelddeal Weken in te schrijven voor de nieuwsbrief. Andere opties om op de hoogte te blijven is door het volgen van social media. KLM heeft eigen accounts op Facebook, LinkedIn en Twitter waar wordt gecommuniceerd over de Werelddeal Weken en speciale kortingsacties en aanbiedingen.