KreaDoe

Last update: 23-08-2019

Doe-het-zelvers en creatievelingen zullen zich als een vis in het water voelen tijdens KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. KreaDoe is het evenement voor mensen die houden van creatief bezig zijn, handgemaakte spullen, enzovoorts. Op KreaDoe doe je inspiratie op om zelf weer creatief aan de slag te kunnen. Onderstaand hebben we alle informatie over KreaDoe 2019 verzameld. Kom bijvoorbeeld te weten welke datum de beurs plaatsvindt, wat het programma is, hoe je tickets kunt kopen, wat de openingstijden zijn en hoe je de Jaarbeurs het best kunt bereiken.

KreaDoe 2019

Wanneer creatief bezig zijn je passie is moet je eens KreaDoe hebben bezocht. Je ziet er alle laatste trends, de mooiste materialen, nieuwe en handige technieken, workshops en ideeën.  Het programma is bomvol en bevat bijvoorbeeld alles op het gebied van alle home deco, breien, het maken van cupcakes, schilderen, houtbewerking, meubels maken, haken, enzovoorts: alle soorten hobby’s passeren de revue. Je hebt de kans om met driehonderd experts en exposanten in contact te komen die je alles leren over hoe je dingen maakt en creëert en wat je nodig hebt voor je hobby. Ieder jaar weer bezoeken duizenden enthousiaste creatievelingen KreaDoe. KreaDoe vindt plaats van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november 2019.

Openingstijden

KreaDoe duurt vijf dagen en gedurende het evenement zijn de openingstijden als onderstaand:

  • Woensdag 30 oktober: 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdag 31 oktober: 10.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag 1 november: 10.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag 2 november: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 3 november: 10.00 - 17.00 uur

Kaarten kopen

Aan de kassa van de Jaarbeurs betaal je € 13 per ticket. Je kunt geld besparen door vooraf online je kaartje te kopen via de website van KreaDoe. Vooraf de start van het evenement betaal je online € 10,50 per persoon, tijdens het evenement betaal je online € 11,50 per persoon. Bij online gekochte kaartjes worden eenmalig transactiekosten (€ 1) in rekening gebracht. KreaDoe biedt ook veel korting aan, zo kost een kaartje voor een tiener altijd € 6,50 en voor een kind altijd € 4,95. 

Bezoeken KreaDoe

KreaDoe vindt plaats in de bekende beurshal de Jaarbeurs in Utrecht. Vanwege de centrale ligging van Utrecht is de Jaarbeurs vanuit heel Nederland relatief eenvoudig te bereiken. Als je met de trein komt word je op je wenken bediend dankzij het treinstation Utrecht Centraal dat direct bij de Jaarbeurs is gelegen. Ook automobilisten zijn voorzien van alle gemakken dankzij de immens grote parkeerterreinen waar je voor maximaal zestien euro per dag kunt parkeren (vier euro per uur). Verder kiezen ook diverse bezoekers voor een hotelovernachting in de Utrechtse binnenstad: