Kruidvat Babydoos

Aanvragen en inhoud 2020

Last update: 30-01-2020

Voor een groot deel van alle aanstaande moeders en jonge ouders is het vaste prik om de Kruidvat Babydoos aan te vragen. Hoewel Kruidvat Babydoos, het is een Baby & Mama tas afgevuld met diverse leuke producten. De Kruidvat Babydoos is geheel gratis en daarom te leuk om te laten liggen. Kom meer te weten over de Kruidvat Babydoos zoals de inhoud, het aanvragen van een Kruidvat Babydoos en het ophalen.

Kruidvat Babydoos

Handige spullen die je kunt gebruiken voor je babyuitzet, wie wil dat nou niet? En al helemaal omdat je ze gratis krijgt dankzij de Kruidvat Babydoos. Eigenlijk is het helemaal geen babydoos, maar een babytas. De Baby & Mama tas is een leuk gedecoreerde tas waarin diverse handige Kruidvat babyspullen zitten.

Inhoud Kruidvat Babydoos 2020

De Kruidvat Babydoos (Baby & Mama tas) bevat in 2020 diverse gratis Kruidvat spullen voor baby’s en moeders. De inhoud van de Kruidvat tas bestaat uit onder andere een pak luiers, een koelbijtring, Baby Schuimbad en een code waarmee je gratis foto’s kunt afdrukken op een stickervel. Kruidvat geeft dus echt nuttige artikelen weg die je straks na de geboorte van je kind ook echt goed kunt gebruiken. De inhoud van de Kruidvat Babydoos kan veranderen na verloop van tijd. 

Aanvragen

De Baby & Mama tas kan je aanvragen als je een Jouw Extravoordeelkaart van Kruidvat hebt. De Extravoordeelkaart moet geregistreerd zijn. Het aanvragen van een Kruidvat Babydoos doe je via ‘Jouw Profiel’ op de website van Kruidvat. Vul in wanneer je bent uitgerekend en je zult vanzelf een afhaalbericht ontvangen per e-mail voor het afhalen van de Kruidvat Babydoos.

Afhalen Kruidvat Babydoos

De Kruidvat Babydoos kan je ophalen zodra je het afhaalbericht hebt ontvangen. Je ontvangt het afhaalbericht ongeveer twee maanden voor de uitgerekende datum. Het Baby & Mama pakket kan worden afgehaald in een van de winkels van Kruidvat.