Home » Kruidvat Fletcher hotelactie

Fletcher hotelactie Kruidvat

Hoe werkt het?

Last update: 04-02-2019

Er is nog geen informatie over de Fletcher Hotelactie van Kruidvat editie 2019. Onderstaand volgt de informatie over afgelopen jaar.

 

Een hotelovernachting voor weinig geld koop je bij Kruidvat. Ieder jaar organiseert de kruidenier een actie in samenwerking met Fletcher waarbij je al een hotelovernachting koopt voor maar € 11,99 per persoon per nacht. Met twee van deze hotelvouchers geniet je dus al samen met zijn tweeën van een hotelovernachting bij één van de ruim 80 deelnemende Fletcher hotels.

Wanneer te koop?

De Fletcher hotelactie wordt vaak pas kort voor de start bekend gemaakt in de Kruidvat folder. In 2018 zijn de actiedata als volgt:

  • Hotelvouchers zijn te koop van maandag 1 tot en met zondag 21 oktober 2018
  • Het boeken van een hotelkamer is mogelijk van 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019
  • De overnachting dient plaats te vinden tussen 1 oktober 2018 en 31 mei 2019

Wat kost een Fletcher hotelvoucher?

Je koopt een Fletcher hotelvoucher bij Kruidvat voor € 11,99. Een hotelvoucher is voor één persoon, waardoor je twee hotelvouchers nodig hebt om een overnachting te kunnen boeken. Bovenop de kosten voor de vouchers komen nog de eventuele toeristenbelasting, administratiekosten en zaterdagtoeslag. Indien gewenst kan tegen bijbetaling ook een babybedje worden gehuurd, worden ontbeten en worden gedineerd.

Hoeveel hotels kan je kiezen?

Fletcher is één van de grootste en bekendste hotelketens van Nederland. Een groot deel van alle hotels van Fletcher doen ook daadwerkelijk mee aan de actie van Kruidvat. Hierdoor kan je kiezen uit maar liefst ruim 80 hotels. Kies dus voor bijvoorbeeld een verblijf aan zee, in de natuur of juist in een spannend stadscentrum. De hotels beschikken allen over drie of vier sterren en zijn dus behoorlijk luxe. 

Zo werkt het

Genieten van een voordelige hotelovernachting bij Fletcher doe je in enkele stappen. Allereerst koop je hotelvouchers bij Kruidvat waarna je een extra kassabon krijgt met daarop een activatiecode. Voor het boeken van een kamer heb je twee activatiecodes nodig. De activatiecodes kunnen worden ingevuld op de speciale actiewebsite alwaar je door het boekingsproces wordt geleid. Tijdens het boeken kan je ook kiezen voor aanvullende kameropties. De reserveringsbevestiging en kassabon dien je mee te nemen naar het hotel op de dag van de overnachting.

Online en in de winkels

De Fletcher hotelacties zijn zowel in de winkels als online te koop bij Kruidvat.