Home » Lakedance

Lakedance Aquabest: 20 mei en 12 augustus 2017

995b2160a5e4463d8d1304e08129c33c.jpg

Lakedance is een lekker zomers dancefestival aan de boorden van het kunstmatige meer Aquabest op de grens van Best en Eindhoven. Mede vanwege deze zomerse locatie is het een van de populairste dancefestivals van Zuid-Nederland en al jaren een begrip op de dancekalender. Lakedance vindt tweemaal per jaar plaats; de eerste editie op zaterdag 20 mei en de tweede editie in 2017 wordt georganiseerd op zaterdag 12 augustus. Kom meer te weten over Lakedance 2017 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden, locatie en bereikbaarheid.

Lakedance 2017

Bezoekers van Lakedance zullen beamen dat er weinig dancefestivals zijn waar een meer relaxte sfeer hangt dan op Lakedance. Ongetwijfeld speelt de omgeving aan het water van Aquabest hierbij een rol. Ook de fantastische aankleding en het knallende eindvuurwerk zorgen voor onvergetelijke herinneringen. En dan is er nog uiteraard de dancemuziek die perfect aansluit bij de zomerse sfeer. Voor de danceliefhebbers is er voldoende keuze dankzij in totaal vijf podia en bijna vijftig DJ’s. Lakedance wordt ieder zomerseizoen tweemaal georganiseerd. In 2017 vindt Lakedance plaats op zaterdag 20 mei en zaterdag 12 augustus.

Festivaltijden en line-up

De poorten van het recreatiegebied waar Aquabest plaatsvindt openen om 13.00 uur de deuren. Om 24.00 is het festival weer ten einde, uiteraard voorzien van een spetterend vuurwerk. De line-up en timetable van Lakedance vind je op de website van Lakedance. In 2017 zullen onder andere W&W, Bingo Players, Jay Hardway en Kruh achter de draaitafels plaatsnemen. De vijf podia luisteren naar de namen Main Stage, Defected, Kletskoek, Winter Park en Mensroom.

Ticketverkoop

Tickets voor Lakedance zijn te koop voor € 39,50 per persoon. Als je in één jaar beide edities van het dancefestival bezoekt kan je een combiticket kopen wat € 65,- kost. Vroege kopers betalen een gereduceerd tarief. De genoemde prijzen zijn exclusief een toeslag. Op Lakedance wordt er een heus VIP-dek opgetuigd waar je plaats kunt nemen wanneer je VIP-kaarten koopt. De minimum leeftijd om het festival te bezoeken is 18 jaar.

Bezoeken Lakedance

Aquabest ligt deels in Best, deels in Eindhoven en aan de snelweg A2. Vlakbij zijn ook andere bekende snelwegen als de A58, A50, A67, enzovoorts gelegen. Vanuit welke richting je dus ook komt, Lakedance is vrij eenvoudig te bereiken met de auto. De parkeerterreinen bereik je het snelst door via de A50 afslag 6 te nemen en de P-borden te volgen. Met het openbaar vervoer reis je naar het treinstation van Best of Eindhoven Centraal. Dankzij pendelbussen wordt je naar het festivalterrein gebracht, de kosten voor een pendelbusticket bedragen € 5,-. Na een lange dag dansen is neerploffen in een hotelkamer in de buurt ook een goede optie: