Lakedance Aquabest

Last update: 10-12-2019

Lakedance is een lekker zomers dancefestival aan de boorden van het kunstmatige meer Aquabest op de grens van Best en Eindhoven. Mede vanwege deze zomerse locatie is het een van de populairste dancefestivals van Zuid-Nederland en al jaren een begrip op de dancekalender. Lakedance vindt tweemaal per jaar plaats; de eerste editie op zaterdag 16 mei en de tweede editie in 2019 wordt georganiseerd op zaterdag 8 augustus. Kom meer te weten over Lakedance 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden, locatie en bereikbaarheid.

Lakedance 2020

Bezoekers van Lakedance zullen beamen dat er weinig dancefestivals zijn waar een meer relaxte sfeer hangt dan op Lakedance. Ongetwijfeld speelt de omgeving aan het water van Aquabest hierbij een rol. Ook de fantastische aankleding en het knallende eindvuurwerk zorgen voor onvergetelijke herinneringen. En dan is er nog uiteraard de dancemuziek die perfect aansluit bij de zomerse sfeer. Voor de danceliefhebbers is er voldoende keuze dankzij in totaal vijf podia en bijna vijftig DJ’s. Lakedance wordt ieder zomerseizoen tweemaal georganiseerd. In 2020 vindt Lakedance plaats op zaterdag 16 mei en zaterdag 8 augustus.

Festivaltijden en line-up

De poorten van het recreatiegebied waar Aquabest plaatsvindt openen om 13.00 uur de deuren. Om 24.00 is het festival weer ten einde, uiteraard voorzien van een spetterend vuurwerk. De line-up en timetable van Lakedance vind je op de website van Lakedance. De vijf podia luisteren naar de namen Main Stage, Defected, Kletskoek, Winter Park en Mensroom.

Ticketverkoop

Tickets voor Lakedance zijn te koop voor € 49,50 per persoon. Als je in één jaar beide edities van het dancefestival bezoekt kan je een combiticket kopen wat € 84,95 kost. Vroege kopers betalen een gereduceerd tarief. De genoemde prijzen zijn exclusief een toeslag. Op Lakedance wordt er een heus VIP-dek opgetuigd waar je plaats kunt nemen wanneer je VIP-kaarten koopt. De minimum leeftijd om het festival te bezoeken is 18 jaar.

Bezoeken Lakedance

Aquabest ligt deels in Best, deels in Eindhoven en aan de snelweg A2. Vlakbij zijn ook andere bekende snelwegen als de A58, A50, A67, enzovoorts gelegen. Vanuit welke richting je dus ook komt, Lakedance is vrij eenvoudig te bereiken met de auto. De parkeerterreinen bereik je het snelst door via de A50 afslag 6 te nemen en de P-borden te volgen. Met het openbaar vervoer reis je naar het treinstation Eindhoven Centraal. Dankzij pendelbussen word je van het treinstation naar het festivalterrein gebracht en weer terug. De kosten voor een pendelbusticket bedragen € 7,50. Na een lange dag dansen is neerploffen in een hotelkamer in de buurt ook een goede optie: