LIV Vakbeurs

Last update: 15-11-2019

De bekendste vakbeurs voor de intensieve veehouderij is de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij welke meestal worden afgekort tot LIV. In 2020 wordt de beurs LIV wederom twee keer georganiseerd, namelijk in Venray en in Hardenberg. LIV is een meerdaagse beurs en vele professionals uit de veehouderij weten de weg naar de beurs te vinden. Op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij zijn ook iedere editie weer aansprekende exposanten aanwezig die ervoor zorgen dat de bezoekers in één dag weer op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Kom meer te weten over de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) 2020 waaronder informatie over openingstijden, datums, locaties en bereikbaarheid.

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij

De beurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij wordt twee keer per jaar georganiseerd op verschillende locaties, eenmaal in Venray en eenmaal in Hardenberg. De naam Landbouwdagen Intensieve Veehouderij wordt meestal afgekort tot LIV, wat een begrip is in de wereld van de veehouderij. Met telkens meer dan 10.000 bezoekers is het de vakbeurs voor de intensieve veehouderij. Het maakt daarbij niet uit of je bijvoorbeeld kalveren, varkens, pluimvee of andere soorten dieren houdt; op LIV vind je het allemaal. Tenslotte kan je op LIV natuurlijk perfect netwerken of in contact komen met exposanten of collega’s.

Exposanten

De exposanten tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij zijn van diverse pluimage. Je kunt ze grofweg onderverdelen in de sectoren importeurs, fabrikanten, dienstverlenende bedrijven en handelsonderneming welke zich richten op varkenshouders, pluimveehouders en kalverhouders. Qua specialisatie zijn alle exposanten ook nog eens zeer divers. Op LIV zijn onder andere exposanten aanwezig uit de bouw, ongediertebestrijding, stalinrichting, energie, veevoeders, mestopslag, diergezondheid, automatisering en ga zo maar door. Op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij vind je een zeer breed pakket aan exposanten.

LIV Hardenberg 2019

De editie in maart van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij plaats, is ditmaal in Hardenberg. Deze editie van 2019 vindt plaats op dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2019 in de Evenementenhal Hardenberg. Het adres van het beurscomplex is Energieweg 2 en er kan worden geparkeerd bij de hal. Op ongeveer tien minuten lopen van LIV Hardenberg is het treinstation van Hardenberg te vinden. De openingstijden van LIV Hardenberg 2019 zijn:

  • Dinsdag 19 maart: 14.00 – 22.00 uur
  • Woensdag 20 maart: 14.00 – 22.00 uur

LIV Venray 2020

Één van de edities in 2020 van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij vindt plaats in Venray. De beurs staat op de agenda op dinsdag 20 en woensdag 21 april 2020. Het evenement vindt plaats in de Evenementenhal in Venray. Het adres van deze beurslocatie is De Voorde 30 en er kan bij het complex worden geparkeerd op een bijbehorend parkeerterrein. Voor reizigers met het openbaar vervoer is er ook goed nieuws, want het treinstation van Venray is op slechts enkele minuten lopen gelegen. De openingstijden van LIV Venray 2019 zijn:

  • Dinsdag 20 april: 14.00 – 22.00 uur
  • Woensdag 21 april: 14.00 – 22.00 uur