Kalender » Leidse Lakenfeesten

Leidse Lakenfeesten: 23 – 26 juni 2016

e96a0643e49b471ab94891339cf396ce.jpeg

Er is nog geen informatie bekend over de editie van 2017.

Leiden is natuurlijk de stad van Rembrandt van Rijn, die in deze stad is geboren. Rond de geboortedag van Rembrandt vinden jaarlijks de Leidse Lakenfeesten plaats. De Leidse Lakenfeesten vormt een van de leukste culturele festivals van Nederland en bestaan uit een goede mix van muziek, cultuur, eten en drinken. Kom alles te weten over de gratis toegankelijk Leidse Lakenfeesten 2016 zoals programma en festivaltijden, locatie en bereikbaarheid.

Leidse Lakenfeesten 2016

De Lakenfeesten zijn een evenement dat hoort bij de stad Leiden. De Lakenfeesten bestaan al enorm lange tijd en zijn daardoor ook niet meer weg te denken. Gedurende vier dagen vinden er door de hele stad door tal van activiteiten plaats zoals muzikale optredens, een kermis, straattheater, dans, toneel, exposities, een bierfestival, straatmuzikanten, culinaire hoogstandjes, een markt, kinderactiviteiten en ga zo maar door. De Leidse Lakenfeesten vormen hierdoor een cultureel festival dat tot ver buiten de regio geliefd is. De Leidse Lakenfeesten vinden plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni 2016.

Programma en tijden

Het programma van de Leidse Lakenfeesten is te vinden op de website van het culturele festival. De festivaltijden variëren per dag. De meeste dagen begint het programma rond het middaguur. Diverse programma onderdelen overlappen elkaar waardoor je op ieder moment keuze hebt.

Tickets en kaartverkoop

De Lakenfeesten in Leiden zijn een gratis te bezoeken festival. Met de gratis entree wordt het belang van dit culturele festival voor de stad en de regio van Leiden onderstreept.

Bezoeken Leidse Lakenfeesten

De Leidse Lakenfeesten vinden plaats in de binnenstad van Leiden. Mensen uit de stad kunnen het best met de fiets of te voet komen. Voor mensen van buiten de stad is de trein het ideale vervoersmiddel omdat je dan midden in de stad nabij de Leidse Lakenfeesten kunt uitstappen. Natuurlijk kan je ook met de auto het festival bezoeken, maar het is behoorlijk druk in het centrum van de stad. Hierdoor zal het ook op de wegen en in de parkeergarages dringen zijn.