Let’s Dance

Last update: 20-03-2020

Er is nog niets bekend over Let's Dance 2020

De allerlekkerste danceclassics in de vetste discotheek van Nederland? Dan moet je in november zeker Let’s Dance in het Ziggo Dome te Amsterdam bezoeken. Dit event weet zoals gewoonlijk weer enkele van de beste DJ’s te strikken die de danceclassics aan elkaar zullen draaien. Stilstaan is onmogelijk en dansen gaat als vanzelf. Uiteraard is Humberto Tan ook weer van de partij. Kom meer te weten over Let’s Dance 2018 waaronder de datum, tickets en kaartverkoop, showtijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Let’s Dance 2018

De Ziggo Dome wordt ieder jaar omgetoverd in de allergrootste discotheek van Nederland tijdens Let’s Dance. Tijdens dit event is het onmogelijk om de voetjes niet van de vloer te krijgen. Diverse nationale en internationale artiesten zullen zorgen voor de invulling van de muzikale omkadering. Verwacht dus alles op het gebied van danceclassics, funk, swingbeats en disco. Het gezicht van Let’s Dance is natuurlijk Humberto Tan, de bekende presentator verzorgt onder andere ‘de aftrap’ van het muziekfestijn. Voordat Let’s Dance officieel begint is er iedere dag al een swingend voorprogramma. Let’s Dance vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 november 2018.

Showtijden

Het festijn Let’s Dance wordt op twee dagen georganiseerd. De showtijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 16 november 2018: 20.30 – 23.30 uur (deuren open om 19.00 uur)
  • Zaterdag 17 november 2018: 20.30 – 23.30 uur (deuren open om 19.00 uur)

 

Het is mogelijk dat de tijden nog ietwat wijzigen, dus het is verstandig om voor vertrek nog eens de showtijden te controleren.

Tickets en kaartverkoop

Om Let’s Dance bij te mogen wonen moet je minstens 16 jaar oud zijn. Tickets voor Let’s Dance zijn te koop via de website van het dancefestijn. De kosten voor een ticket zijn afhankelijk van de rang die je kiest. Reguliere tickets kosten tussen de € 28,50 (zitplaats ring 2) en € 69,50 (staanplaats vloer) per persoon. Mindervaliden betalen € 69,50 voor hun kaartje. Een VIP-ticket kost 125,- euro per persoon. Verder zijn er voor Let’s Dance ook diverse arrangementen te boeken zoals een Golden Circle-, het Disco Dinner- en het Disco Borrel Arrangement.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, alle prijzen zijn inclusief 3,95 servicekosten.

Bezoeken Let’s Dance

Let’s Dance wordt georganiseerd in de concerthal Ziggo Dome die ruimte biedt aan circa 17.000 bezoekers. Het adres van de Ziggo Dome is De Passage 100 in Amsterdam. Parkeren is mogelijk direct rondom de concerthal. Let’s Dance biedt uitrijkaarten aan voor de parkeergarages P1 tot en met P6, P10 en P18. Parkeerkaarten kunnen onderstaand worden gekocht. Voor reizigers met het openbaar vervoer is Let’s Dance ook goed te bereiken. De treinstations Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht liggen op loopafstand. Ook de bus en metro zijn goede opties, het metrostation heet Bijlmer ArenA.