Home » Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek

Het Almeerder Strand staat van 21 tot en met 27 mei 2018 weer helemaal in het teken van de Libelle Zomerweek. De Libelle Zomerweek is een zomerfestival dat een uitvloeisel is van het populaire tijdschrift Libelle. Tijdens het evenement waan je jezelf in zomerse sferen inclusief lekker eten, goede muziek en topentertainment. Wil je ook de Libelle Zomerweek bijwonen? Koop je kaarten en kom al vroeg in de zomerse sferen. Kom alles te weten over de Libelle Zomerweek 2018 waaronder informatie over openingstijden, bereikbaarheid, tickets en kaartverkoop en het programma.

Libelle Zomerweek 2018

De Libelle Zomerweek is het zomerevenement speciaal voor de lezers van het tijdschrift Libelle. Geheel in de stijl en sfeer van de Libelle staat de Libelle Zomerweek ook in het teken van gezondheid, voeding, beauty, mode, decoratie, boeken, enzovoorts. Het is de ultieme dag uit met vriendinnen of familie waarbij je kunt genieten van lekker eten en drinken, muziek, workshops en de unieke warme sfeer. De volgende editie van de Libelle Zomerweek is van maandag 21 tot en met zondag 27 mei 2018.

Programma

Zoals ieder jaar staat het programma weer bol van de optredens van Nederlandse en buitenlandse topartiesten en leuke workshops. Tijdens de Zomerweek leer je nieuwe producten kennen, ontmoet je schrijvers en politici, raak je weer helemaal op de hoogte van mode en beauty en ga zo maar door. Het exacte programma van de Libelle Zomerweek is in de dagen en weken voorafgaand aan het evenement te raadplegen op de website van Libelle Zomerweek. 

LibelleZomerweek.png

Cirkel

Tijdens de editie van 2017 is de cirkel het symbool van het evenement, je komt dan ook overal cirkels tegen tijdens de Libelle Zomerweek. Cirkels staan voor bescherming, omsluiting en verbinding. Maar een cirkel kan ook een mooi rond plein zijn of gekleurde confetti. Het thema voor 2018 is nog niet bekend.

Openingstijden

De openingstijden van de Libelle Zomerweek 2018 zijn:

  • Maandag 21 mei: 10.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag 22 mei: 10.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag 23 mei: 10.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 24 mei: 10.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag 25 mei: 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 26 mei: 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 27 mei: 10.00 tot 18.00 uur

Tickets en kortingskaarten

Tickets voor de Libelle Zomerweek zijn te koop aan de deur, bij de winkels van Primera en via de website van het evenement. De kosten zijn als volgt:

  • Een regulier ticket kost € 19,25 aan de deur. Wie online een kaartje koopt in de voorverkoop betaalt slecht € 15,95. De voorverkoop duurt tot één dag voor aanvang van het evenement.
  • Het is mogelijk om voor € 28,- een speciaal NS-treinkaartje te kopen waarmee je vanaf ieder treinstation in Nederland naar de Libelle Zomerweek kunt reizen. Bij deze prijs zit een entreeticket inbegrepen.
  • Overigens betalen kinderen van 4 tot en met 11 jaar maar € 8,25 entree, op de slotdag mogen alle kinderen gratis naar binnen. Kinderen van 3 jaar of jonger mogen op alle dagen gratis naar binnen.

Adres Zomerweek

Het adres van het Almeerder Strand is IJmeerdijk 1 te Almere, bereken hier de route met auto of ov. Parkeren is mogelijk bij de locatie op een parkeerterrein. Het parkeerterrein is verbonden met het terrein van de Libelle Zomerweek via een pendelbus. Een parkeerkaart kan vooraf online worden besteld of tijdens het bezoek aan de Libelle Zomerweek bij de informatiebalie. Een vooraf besteld parkeerkaart kost € 7,- per dag in plaats van € 10,-. Ook vanaf het treinstation van Almere rijden pendelbussen van en naar het evenement. Veel mensen koppelen aan hun bezoek aan de Libelle Zomerweek ook een hotelovernachting: