LINDA.festival

Last update: 19-01-2020

Er is nog niets bekend over LINDA.Festival 2020

LINDA.festival is een enorm gezellig evenement dat natuurlijk verbonden is aan het tijdschrift LINDA. Het evenement staat bol van de muzikale optredens, culinaire hoogstandjes, fashion, beauty en nog veel meer; precies zoals het enorm populaire tijdschrift. Tijdens LINDA.festival treden er bekende artiesten op uit Nederland, kan je leuke workshops en lezingen volgen, onderga je een heerlijke schoonheidsbehandeling of je gaat lekker een paar uurtjes shoppen. Kom alles te weten over LINDA.festival 2019 zoals informatie over de ticketverkoop, programma, openingstijden en bereikbaarheid.

LINDA.festival 2018

Het tijdschrift LINDA is een van de best gelezen bladen van Nederland. De mix van mode, beauty, lekker eten en drinken, sporten, muziek, enzovoorts spreken vele tienduizenden abonnees aan. De vertaling naar het echte leven wordt gemaakt op het LINDA.festival dat elk jaar wordt georganiseerd. Op de mainstage treden verschillende bekende Nederlandse artiesten op en verder zijn er nog programma onderdelen zoals LINDA.sportdag, LINDA.school, LINDA.kookstudio, LINDA.markt, de beauty wasstraat en de LINDA.tent. De volgende editie van LINDA.festival staat op het programma op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor het bezoeken van LINDA.festival kosten € 20 per persoon en zijn te koop via de website van het festival. Voor sommige activiteiten zoals het volgens van lessen in de school, kookworkshops en schoonheidsbehandelingen zijn aanvullende tickets nodig. Deze koop je voor enkele euro’s extra in de ticketshop. Hier is ook een heuse shopper te koop die je kunt gebruiken tijdens de dag om al je veroveringen in te bewaren.

Korting

Er zijn diverse mogelijkheden om met korting LINDA.festival te bezoeken. Zo betalen abonnees slechts € 20 per persoon en mogen kinderen jonger dan 4 jaar gratis mee naar binnen.

Openingstijden

De openingstijden van LINDA.festival zijn tijdens de tweedaagse editie van 2018 als volgt:

  • Zaterdag 29 september: 11.00 – 19.30 uur
  • Zondag 30 september: 11.00 – 19.30 uur

Bezoeken LINDA.festival

Het LINDA.festival vindt plaats in het TAETS Art & Event Park in Zaandam. Deze locatie is gelegen op het Hembrugterrein aan het adres Hemkade 18. Parkeren is mogelijk bij de evenementenhal en kost € 5. Ook met het openbaar vervoer is LINDA.festival bereikbaar aangezien Zaandam over een eigen treinstation beschikt. Om de loopafstand te overbruggen kan de bus worden genomen. Een andere mogelijkheid is het boeken van een hotelkamer in Zaandam. Vergelijk de prijzen en faciliteiten van de beschikbare hotelkamers eenvoudig via: