Love & Marriage Beurs

Last update: 20-03-2020

Er is nog niets bekend over Love & Marriage Beurs 2020

Ga jullie trouwen of overwegen jullie om te gaan trouwen? De plek waar je inspiratie en ideeën opdoet is de Love & Marriage Beurs. De Love & Marriage Beurs is de bekendste en grootste trouwbeurs van Nederland en vindt plaats op meerdere locaties in het hele land. Tal van exposanten staan klaar om te helpen bij de voorbereiding op deze misschien wel belangrijkste dag van je leven. Wil je ook alles weten over trouwen, bruiloften, jurken, enzovoorts? Bezoek dan de Love & Marriage Beurs en kom hier alles te weten over de locaties en datums in 2020, programma, openingstijden en kaartverkoop.

Love & Marriage Beurs - algemene informatie

Je bruiloft is één van de mooiste en belangrijkste dagen van je leven. Een vlekkeloze bruiloft vergt flinke voorbereidingen in de aanloop ernaartoe. Het handvat dat je helpt bij het organiseren van de perfecte trouwerij is de Love & Marriage Beurs. Op de beurs doe je namelijk volop inspiratie en ideeën op, heb je kans om in contact te komen met tal van leveranciers, ontvang je kortingen, zie je de laatste trends en kan je workshops en optredens bijwonen. Zo krijg je bijvoorbeeld ook toegang tot de Nationale WeddingShow. Kortom, een bomvol programma waar je zeker wat aan hebt tijdens je bruiloft. Laat je inspireren en adviseren en zorg ervoor dat je de bruiloft van je leven gaat beleven.

Datum en locaties 2019

De Love & Marriage Beurs is een evenement dat door het hele land plaatsvindt op verschillende locaties en datums. De locaties waar Love & Marriage plaatsvindt zijn telkens bekende en grootse evenementenlocaties waar voldoende ruimte is voor de exposanten en bezoekers. Omdat telkens grote locaties worden aangedaan is de bereikbaarheid qua parkeren en openbaar vervoer goed geregeld. Een overzicht van alle locaties en de bijbehorende datums vind je op deze pagina.

Openingstijden

De Love & Marriage Beurs vindt iedere editie plaats op zaterdag en zondag. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden kunnen in sommige gevallen afwijken. Onderdeel van de Love & Marriage Beurs is de Nationale Weddingshow. Deel 1 vindt dagelijks plaats om 11.00 en 14.00 uur, deel 2 iedere dag om 12.15 en 15.30 uur.

Kaartverkoop en tickets

Een entreebewijs tot de Love & Marriage Beurs kost aan de deur € 16 per persoon. Door de kaarten vooraf online te kopen bespaar je geld, online kosten de tickets namelijk € 14,50 per persoon.