Mango Sale 2020: begindatum uitverkoop

Last update: 30-01-2020

De winkelketen Mango is een van die winkels die je niet overslaat tijdens het shoppen. De aantrekkingskracht van Mango zit in de trendy en frisse uitstraling van de mode en kleding. Vooral tijdens de uitverkoop doe je er verstandig aan ook even Mango te bezoeken, want tijdens bijvoorbeeld de zomersale of wintersale betaal je vele tientallen procenten minder voor de kleding en mode van Mango. Kom alles te weten over wanneer de uitverkoop bij Mango start. Wat weten we bijvoorbeeld over de zomersale en wintersale te vertellen en zijn er nog meer uitverkoopperiodes in 2020.

Uitverkoop bij Mango

Zodra het uitverkoop is bij Mango start de winkelketen direct met leuke kortingen. Na enkele weken zal de korting nog groeien waardoor de mode en kleding alsmaar voordeliger worden. Uiteindelijk worden sommige artikelen zelfs wel 70% goedkoper. Als je niet wil misgrijpen doe je er goed aan om niet te lang te wachten, aangezien de kleding dit tot het laatst blijft liggen ook het minst populair is. Mango heeft in Nederland verschillende filialen en de mode is ook via de online webwinkel te koop. De uitverkoop bij Mango is zowel in de winkels als in de online webwinkel.

Mango zomersale 2020

Het ideale moment om voordelige zomerkleding en –mode te kopen is tijdens de zomersale. De zomersale begint bij Mango telkens halverwege juni en loopt minstens een maand lang door. Voorgaande jaren begon de zomersale op een woensdag of donderdag halverwege de maand juni. De volgende zomersale zal dus wellicht medio juni 2020 starten, hoewel Mango natuurlijk het normale moment dit jaar aanpast. Hoe dan ook, het tweede deel van juni en de maand juli shop je voordelige Mango zomermode.

Mango wintersale 2020 / 2021

En dan is er natuurlijk nog de wintersale bij Mango. Deze begint ieder jaar vlak voor Kerst en loopt door tot in de maand januari. De volgende editie van de Mango wintersale zal dus waarschijnlijk weer rond 20 december 2020 van start gaan. De laagste prijzen zullen worden bereikt in januari 2021 waarna langzamerhand de nieuwe collectie in de winkels komt te liggen. Een prachtig moment dus om last minute nog je wintergarderobe compleet te maken voor weinig geld.

Solden België

Ook onze zuiderburen hebben verschillende prachtige Mango winkels, tot zover geen verschil met Nederland. Er is wel verschil met de datums van de zomersale en wintersale. Allereerst heten deze uitverkoopperiodes in België solden of koopjes en ten tweede zijn de datums wettelijk vastgelegd. De wintersolden start ieder jaar op 3 januari en loopt tot en met het eind van die maand. De zomersolden start al op 1 juli en loopt door tot 31 juli.

Overige sale periodes

De Amerikaanse sale perioden Black Friday en Cyber Monday zijn steeds bekender worden in Nederland. Ook Mango organiseert een Black Friday sale op 20 november 2020 en een Cyber Monday sale op 23 november 2020.